Kültür Sanat Babylon Bomonti açılış konseri

Babylon Bomonti açılış konseri

20.09.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

Babylon Bomonti 23 Eylül’de kapılarını tüm müzikseverlere açarken, sezonun ilk canlı performansında Kraak & Smaak Lenovo’nun katkılarıyla sahnede olacak.

Babylon Bomonti açılış konseri

Dünyanın yenilikçi ve lider teknoloji şirketi Lenovoyeni sezonda, müziğin en iyi yerli ve yabancı temsilcilerini bir araya getiren, son dönemin gözde mekanı Babylon Bomonti’nin teknoloji destekçisi oldu. Hollandalı elektro-funk topluluğu Kraak & Smaak, 23 Eylül Cuma akşamı Babylon'da, Lenovo’dan aldığı güçle sezonun ilk canlı performansına imza atacak.

Haberin Devamı

Hollanda müziğinin sıra dışı ekibi Kraak & Smaak,funk, disco ve house ile sentezlediği dinamik ve eğlenceli tarzını, canlı performanslarına ve DJ setlerine de yansıtıyor.Kısa sürede ismini duyuran ve Sziget SXSW, Coachella, WMC ve CMJ gibi dünyanın en prestijli müzik festivallerde yer alan grup,dans pistlerinin en sevilen şarkılarından “Squeeze Me” ile müzik eleştirmenlerinden övgüler topladı.

Dünya’nın 1 numaralı PC üreticisi Lenovo, geçtiğimiz yıl satın aldığı Motorola ile büyük başarı yakalarken dünyanın en köklü hoparlör markalarından JBL ve üstün ses kalitesi sunan Dolby Atmos destekli cihazlarıyla dateknoloji ve müzik meraklıların dikkatini çekti. Lenovo, Babylon Bomonti konserleriyle seçkin grupları, müzik ve eğlenceyi genç kitlesiyle buluşturacak. Lenovo, Babylon Bomonti işbirliğiylegenç, dinamik ve enerji dolu yapısının bir kez daha altını çiziyor.