Kültür Sanat Babylon Bomonti'de bu hafta

Babylon Bomonti'de bu hafta

16.09.2015 - 11:04 | Son Güncellenme:

Babylon Bomonti’de bu hafta Avusturalyalı elektronik grup Seekae’i ve ardından Midnight Sessions’da elektronik müzik projesi Daedelus’u ağırlayacak.

Babylon Bomontide bu hafta

Kendilerine has teknikleriyle Radyo Eksen DJ’leri de Radyo Eksen partisinde Babylon Bomonti’de olacak.

Haberin Devamı

Melankolik house ve neo-folk tarzlarıyla dikkat çeken grup Seekae, 19 Eylül Cumartesi gecesi Babylon Bomonti’ye konuk oluyor. Müzik otoritelerince çok beğenilen ilk albümlerinin ardından Seekae, egzotik ve akustik melodiler yakaladığı albümü +Dome’un ardından geçtiğimiz sene yayınladıkları 3. albümleri “The Worry”de dinleyicilerine farklı duygular hissettiriyor.

Avant-garde elektronik kombinasyonlarıyla büyük beğeni toplayan Deadelus 19 Eylül Cumartesi gecesi Seekea’nin ardından Midnight Sessions’da Babylon Bomonti’de DJ kabinine geçiyor. Kariyerini 2002 yılında yayınladığı Invention albümüyle farklı bir noktaya taşıyan Kaliforniyalı sanatçı, yeni melodilerle zenginleştirdiği çalışmalarını geçtiğimiz yıl The Light Brigade albümüyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Intelligent dance müziğin önemli temsilcilerinden Daedelus kendi çalışmalarının yanı sıra Flying Lotus, Nosaj Thing, The Gaslamp Killer ve Baths gibi isimlerle yaptığı çalışmalarla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Babylon Bomonti yeni sezonda da Radyo Eksen partilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İçlerinden geldiği gibi çalan Radyo Eksen DJ’leri müzikseverleri 25 Eylül Cuma akşamı indie ska, alternatif, punk, klasik rock dinlemeye davet ediyor.