Kültür Sanat Babylon’da Dubstep Geceleri

Babylon’da Dubstep Geceleri

30.11.2012 - 12:14 | Son Güncellenme:

Babylon’da Red Bull Music Academy işbirliğiyle Dubstep Geceleri Aralık’ta Başlıyor!

Babylon’da Dubstep Geceleri

Geride bıraktığımız dönemde dubstep müziğinin en önemli temsilcilerini ağırlayan Babylon, bu sezon Red Bull Music Academy işbirliğiyle güncel isimleri müzikseverlerle buluşturuyor. Aralık ayıyla beraber Babylon’a ve şehre yeni bir dinamizm getirecek olan yüksek enerjili dubstep geceleri dubstep ve drum n bass listelerini alt üst eden Kanadalı DJ ve prodüktör Downlink ile 1 Aralık’ta başlıyor. 15 Aralık’ta ise adrenalini üst seviyelere çıkartacak olan İngiltere dubstep sahnesinin en gizemli prodüktör ve DJ’lerinden FuntCase Babylon sahnesinde olacak.

Haberin Devamı

Red Bull Music Academy presents Downlink // 01 Aralık 2012 Cumartesi 23:45 // 30TL – 20TL

Red Bull Music Academy presents Downlink

Dubstep, Drum n Bass ve Jungle’ın en sert birleşimiyle 2007’den bu yana dans pistlerini sarsan Downlink, 1 Aralık Cumartesi gecesi Red Bull Music Academy işbirliğiye ve Virgin Radio’nun katkılarıyla Babylon’u sallamak için İstanbul’da! Kanada’nın sanayi kenti büyük British Columbia’da büyüyen ve metalden astrofiziğe kadar pek çok şeyden etkilenen Downlink, adrenalin pompalayan yüksek enerjili tarzıyla dinleyenler üzerinde silinmesi zor izler bırakıyor. Beatport’un hem dubstep hem de drum n bass listelerinde zirveye çıkan Downlink aynı zamanda nu-metal efsanesi Korn’un onuncu albümünün prodüksüyonunda önemli bir rol oynadı. Devamında Korn ile Amerika ve Avrupa’da turlayan Downlink şimdi de ilk kez Babylon sahnesine konuk oluyor.

Haberin Devamı

Warm up & After Party: gunesta

Kapı Açılış: 22.00

Red Bull Music Academy presents FuntCase Featuring Krafty MC // 15 Aralık 2012 Cumartesi 22:00 // 35TL – 25TL

Babylon’da dubstep geceleri tüm hızıyla devam ediyor. İngiltere dubstep sahnesinin en önemli prodüktör ve DJ’lerinden FuntCase, 15 Aralık Cumartesi gecesi Red Bull Music Academy işbirliğiyle Babylon’da. Death metal gruplarında davul çalarken duyduğu Twisted Individual’dan Bandwagon Blues ile drum n bass’e el atmaya karar veren James Hazell, ilk olarak DJ Dose adı altında şarkılarını İngiltere’nin çeşitli radyolarında paylaştı. 2009 yılında müziğini dubstep’le daha da sertleştiren ve FuntCase olarak Circus Records ailesine katılan genç prodüktör, yayınladığı So Vexed ve Mattress Punch gibi dubstep harikalarının ardından Ministry of Sound’un toplama albümü The Sound Of Dubstep 2’de yer aldı. FuntCase’in dubstep’in karanlık baslarıyla ve vücudunuzu ele geçiren enerjisiyle 15 Aralık gecesi Babylon’da yine sarsıcı bir gecenin sözünü veriyor.

Kapı Açılış: 22:00

Ön Grup: Re-Spectralize

After party: gunesta