Kültür Sanat Babylon’da bu hafta! 23-24-25 Ocak

Babylon’da bu hafta! 23-24-25 Ocak

22.01.2020 - 10:29 | Son Güncellenme:

“Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; bu yıl 9.su düzenlenecek olan Pembe Hayat KuirFest Açılış Partisi, İngiltere’de doğan acid house, new wave ve punk akımlarını bir araya getiren DJ Andrew Weatherall ve Türkçe pop şarkılar eşliğinde 90’lı yıllara geri döneceğimiz Hey Gidi Günler partisi var.

Babylon’da bu hafta  23-24-25 Ocak

9. Pembe Hayat KuirFest Açılış Partisi – 23 Ocak Perşembe

Haberin Devamı

23-26 Ocak tarihleri arasında, bu yıl 9.su düzenlenecek “Pembe Hayat KuirFest”; 23 Ocak’ta gerçekleşecek açılışta Afrodit Banu Alkan’ı konuk ediyor.

Beyaz Orkide temasıyla Babylon’da gerçekleşecek olan açılış partisinde; Zahter’in KuirFest’e özel hazırladığı listenin ardından Banu Alkan sahne alacak. Banu Alkan’dan sonra, İstanbul gecelerinin vazgeçilmezleri arasına giren “Dudakların Cengi”nin sahne alacak. Şevval Kılıç’ın techno ritimlerinden sonra Özgür Kaktüs, Aside ve Deus ex Machina B3B performanansları ile Babylon sahnede.

Andrew Weatherall – 24 Ocak Cuma

İngiltere’de doğan acid house, new wave ve punk akımlarını bir araya getiren prodüktör DJ ve yazar Andrew Weatherall; uzun bir aradan sonra Partapart işbirliği ile 24 Ocak’ta Babylon’da.

Haberin Devamı

Leftfield elektronik müziğin öncülerinden olan Weatherall, 2009’da ilk kez kendi ismi altında “A Pox on the Pioneers” albümünü yayınladı. Son yıllarda The Asphodells ve The Woodleigh Research Facility gibi projelerinin yanı sıra; Mark Lanegan, Noel Gallagher, New Order, Moby gibi isimlere yaptığı remixlerle 30 seneyi aşkın bir süredir hep gündemde olan Andrew Weatherall 24 Ocak’ta Babylon’da.

Hey Gidi Günler – 25 Ocak Cumartesi

Türkçe pop şarkılar eşliğinde 90’lı yıllara geri döneceğimiz “Hey Gidi Günler” partisi 25 Ocak Cumartesi gecesi sizleri bekliyor. Sarp Dakni ve Berke Yavuz’un kabin başında olacağı gecede 90’lar hit Türkçe pop şarkılarından oluşan seçkiyle zamanda yolculuğa çıkıyoruz.

Babylon ahalisini sezon boyunca “Şimdi. Burada. Beraber.” olmaya davet ediyor.

 

 

Yazarlar