Kültür Sanat Başarı, hayallerinden vazgeçmeyenlere gelir

Başarı, hayallerinden vazgeçmeyenlere gelir

09.06.2021 - 15:52 | Son Güncellenme:

Portföyünde bulunan Muhteşem Yüzyıl, Binbir Gece gibi birçok yerli diziyi ve yarışma programı formatlarını çeşitli ülkelerindeki televizyon kanallarına ulaştırarak dünyada Türk dizi ihracatı furyasını başlatan İzzet Pinto’nun hayat hikayesini anlattığı “Babam İçin” kitabı raflarda yerini aldı. Çocuk yaşta başlayan ve beş farklı ülkede devam eden Pinto’nun girişimcilik maceralarını soluksuz okurken bolca şaşırmaya hazır olun. Baba oğul ilişkisini, aile dayanışmasının değerini, her şeye rağmen yılmadan çalışmayı ve hayallerinden vazgeçmemeyi anlatan kitabında Pinto, mevcut düzenin dışında kendi yolunu seçen ve hayallerinden taviz vermeyenlerin sesi oluyor.

Başarı, hayallerinden vazgeçmeyenlere gelir

Bizler İzzet Pinto adını ilk kez aldığı ulusal ve uluslararası ödüllerle duymaya başladık. Dünyanın önde gelen bağımsız TV içerik dağıtıcısı olan Global Agency’yi kurmasının ardından Pinto, Türk yapımlarını yabancı ekranlara taşıyarak önemli başarılara imza attı. Geçtiğimiz aylarda ise Cüneyt Özdemir’in tweet’ini, Saba Tümer’in kahkahasını satın alarak NFT’yi hayatımıza sokan İzzet Pinto şimdi de kitabıyla konuşulmaya hazırlanıyor!

Haberin Devamı

Türk dizilerini dünyaya açarak tanınan Pinto, şimdi dünyanın her yerinden 150 seçkin projeyi temsil ediyor. Bangkok’ta işportacılıktan sektörde yılın adamı seçilmeye uzanan hikâyesini “Babam İçin” adıyla kitaplaştıran Pinto, renkli yaşam hikayesini okurlarla buluşturuyor.

Ömrünü babasının emeklerini boşa çıkartmamak adına başarılı olmaya adamış ve bunu denerken birçok kez kaybetmiş, kaybettikçe pes etmemeyi öğrenmiş bir adamın nefes kesen hikâyesini Stella M. Trevez’in kaleminden okurken kendi babamıza söyleyemediklerimizle de yüzleşeceğimiz “Babam İçin” Destek Yayınları etiketiyle kitabevi raflarındaki yerini aldı. Pinto’nun babasını onurlandırmak için oluşturduğu kitabının kapak fotoğrafını ünlülerin fotoğrafçısı olarak da bilinen Özgür Ülker çekti. İlgi ve merakla beklenen kitabın film hakları kitap henüz basılmadan satıldı.