Kültür Sanat Bıyıklı Superman 25 milyon dolara mal oldu

Bıyıklı Superman 25 milyon dolara mal oldu

23.11.2017 - 08:51 | Son Güncellenme:

Justice League filminde Superman'i canlandıran Henry Cavill'in aynı dönemde Görevimiz Tehlike 6 çekimlerinde de yer alması büyük bir hataya neden oldu.

Bıyıklı Superman 25 milyon dolara mal oldu

Henry Cavill, son dönemde ses getiren birçok yapımda yer alıyor. Justice League filminde de Superman karakteriyle karşımıza çıkan Cavill, kuşkusuz filmin en gözde oyuncusu konumunda. Justice League çekimleri sırasında bir yandan da Görevimiz Tehlike 6 filminde oynayan Henry Cavill 25 milyon dolarlık bir hataya neden oldu.

Haberin Devamı

Justice League filmini izleyen dikkatli izleyicilerin gözünden bazı sahneler kaçmadı. Henry Cavill'in canlandırdığı Superman karakterinin ağız bölgesindeki tuhaflık izleyicilerin dikkatini çekti. Kısa süre sonra olayın nedeni ortaya çıktı.

Christopher McQuarrie'nin yönettiği Görevimiz Tehlike 6 filminde Tom Cruise ile birlikte rol alan Henry Cavill, senaryo gereği bıyık bırakması gerekiyordu. İki filmin çekimlerinin çakışması Henry Cavill'in Justice League filminin bazı sahnelerinde Superman'i bıyıklı oynamasını gerektirdi.. Justice League çekimlerinin ardından montaj programıyla yok edilen bıyıklar yine de Henry Cavill'in ağzındaki tuhaf görüntü nedeniyle gözlerden kaçmamış oldu.

Bıyıklı Superman 25 milyon dolara mal oldu

Justice League'in yapımcı şirketi olan Werner Bros'un 25 milyon dolarına mal olan hataya rağmen, rakibi Paramount'un projesi olan Görevimiz Tehlike 6'nın çekimleri için sorun çıkarmamış olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Öte yandan Justice League, geçtiğimiz hafta sonu Amerika'da 100 milyon dolara yakın bir gişe yapmış olsa da yapımcıların beklentilerin altında kalmış durumda.