Kültür Sanat ‘Black Widow’ vizyona giriyor

‘Black Widow’ vizyona giriyor

09.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta beş film vizyona girecek. Scarlett Johansson’un başrolünde oynadığı filmi “Black Widow” bu filmler arasında öne çıkıyor. Johansson’un Natasha Romanoff rolüne geri döndüğü yapım, mazisinden çıkıp gelen ailesiyle büyük bir tehdide karşı iş birliği yapmak durumunda kalan Black Widow’un hikâyesini anlatıyor. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor.

‘Black Widow’ vizyona giriyor

Michael Chaves’in yönettiği Patrick Wilson ve Vera Farmiga’nın rol aldığı “Korku Seansı 3: Katil Şeytan”, şeytani güçlerin kontrolündeki gerçek bir cinayeti anlatıyor. Sam Barrett’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Lanetli Kardeş” haftanın bir diğer korku ve gerilim filmi. “Lanetli Kardeş”; çizdiği resimlerin bir dizi cinayetle bağlantılı olduğunu fark eden bir kızın hikâyesi.

Harry Macqueen’in yönettiği “Supernova”da Colin Firth, Stanley Tucci gibi isimler rol alıyor. 20 yıldır birlikte olan Sam ve Tusker adlarında bir çiftin hayatına odaklanan filmde Tusker’a erken demans teşhisi konulunca çıktıkları yolculuk anlatılıyor. Sahip oldukları en değerli şeyin birlikte geçirdikleri zaman olduğunu fark eden çift bu yolculukta birbirlerine olan sevgilerini sorgulamak zorunda kalıyorlar.

Haftanın animasyon filmi ise “Düşler Ülkesi”. Film, her şeyin mümkün olduğu bir yer olan Düşler Ülkesi’ne gitmek için yola koyulan Barney Axle ve Scout’ın maceralarını konu ediyor.