Kültür Sanat Bu konserler Ankara'yı sallayacak!

Bu konserler Ankara'yı sallayacak!

15.10.2012 - 15:20 | Son Güncellenme:

Jolly Joker Ankara sahnesi bu hafta da güzel konserlerle Ankaralı müzikseverlere keyifli akşamlar yaşatacak.

Bu konserler Ankarayı sallayacak

18 Ekim Perşembe Gitarizma, 19 Ekim Cuma Athena ve 20 Ekim Cumartesi Rafet El Roman konserleri sizleri bekleyecek.

Haberin Devamı

18 Ekim Perşembe

Gitarizma

Gitar ustaları Ankara’ya geliyor!

Klips, Tarkan ve Kurtalan Ekspres’ten tanıdığınız Gür Akad, solo kariyeri ve Joe Lynn Turner ile yaptığı ortak çalışmalardan hatırladığınız Cem Köksal yanlarında rock veteranları Alpay Şalt, Çağatay Ateş ve Mert Topel ile Gitarizma olarak konserlerine devam ediyor.

Süper beşli, farklı konserlerde farklı konuk gitaristler ve sürpriz konukları ile sahne alıyor, hem bestelerini hem de rock tarihinin klasikleşmiş parçalarını seslendiriyor. Konuk gitarist olarak Ankaralı müzisyen Cenk Eroğlu yer alacak. Eroğlu’nun müzik piyasamızda prodüktörü olduğu birçok albüm bulunuyor.

Gitarizma, yurt dışında Al di Meola ve Joe Satriani gibi isimler tarafından denenmiş ve beğeni toplamış üç süper gitarist gösterisinin Türk versiyonu sayılabilir, ancak farkı üç gitariste de tek bir grubun eşlik etmesi ve kesintisiz bir akışı olması gelenleri etkileyecek.

Haberin Devamı

19 Ekim Cuma Athena

Ska, punk ve garage müziğin Türkiye’deki en başarılı ve en köklü temsilcilerinden Athena, 1993 yılında yayınladıkları ilk albümleri One Last Breathe ile dikkatleri üzerine çekti. 1998 yılında yayınladıkları Holigan ile yeni bir akımın başlangıcına damga vuran Athena, bu albümle ülke çapında büyük ses getirdi. 1987 yılında kurulduğu ilk günden günümüze kadar 8 albüm sığdıran, Eurovision’da ülkemizi başarıyla temsil eden, müzik piyasasındaki dinamik ve yenilikçi statüsünü koruyan, Gökhan ve Hakan Özoğuz komutasında sürekli kendini yenilemeye devam Athena, yüksek enerjili performanslarıyla Babylon Aya Yorgi’de hayranlarıyla özlem gidermeye hazırlanıyor. Son olarak 2010 yılında Pasaj Müzik etiketiyle piyasa sürdükleri"Pis" ve Frank Sinatra’nın klasikleşmiş şarkısı My Way’i yeniden yorumladıkları "Ben Böyleyim" ile kulakların pasını gideren Athena, yeni albümden taptaze parçalar ve sevilen hitleriyle Jolly Joker Ankara'da damgasını vuracak.

20 Ekim Cumartesi

Rafet El Roman

Rafet El Roman, “Senden Sonra” fırtınası sonrası Ankara'da

Pop müziğimizin sevilen ismi Rafet El Roman uzun bir aradan sonra Jolly Joker Ankara sahnesinde. Ülkemizde ve yurt dışında müzisyenliğinin yanı sıra bir çok sanat dalında da ilklere ve başarılara imza atan Rafet El Roman, Ankara'da sevenleriyle buluşuyor.