Kültür Sanat Çağlar Çorumlu´lu ´Kolonya Cumhuriyeti´nin ilk fragmanı yayınlandı

Çağlar Çorumlu´lu ´Kolonya Cumhuriyeti´nin ilk fragmanı yayınlandı

03.04.2017 - 11:45 | Son Güncellenme:

Muhteşem bir komedi film ´Kolonya Cumhuriyeti´ filminin ilk fragmanı yayınlandı. Komedi dünyasının sevilen isimleri Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin ve Ersin Korkut gibi isimlerin rol aldığı ´Kolonya Cumhuriyeti´nin ilk fragmanı sinemaseverlerle buluştu. BKM´nin yapımcılığını yaptığı komedi filmi ´Kolonya Cumhuriyeti´nin fragmanı sizlerle…

Çağlar Çorumlu´lu ´Kolonya Cumhuriyeti´nin ilk fragmanı yayınlandı

Komedi dünyasının sevilen simalarından Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin ve Ersin Korkut´un bir arada rol aldığı ´Kolonya Cumhuriyeti´nin ilk fragmanı yayınlandı. Komedi filmi ´Kolonya Cumhuriyeti´ 21 Nisan´da sinemaseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Filmde ele alınan konusu ise şu şekilde: Türkiye (Dünya) ’ye gelen uzaylılara karşılama yapılır. Kolonya'ya iniş yapan uzaylı yerel halkın büyün sevgisiyle karşılanır ancak bir kaza olur ve kutlamalar sırasında uzay mekiğinin başına talihsiz bir kaza gelir. Kolonya'da bir müddet konaklamak zorunda kalan uzaylı ile yerel halkın arasında da kahkaha dolu bir macera başlar.

Çağlar Çorumlu´lu ´Kolonya Cumhuriyeti´nin ilk fragmanı yayınlandı

BKM´nin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini Murat Kepez yapıyor. Dedemin Fişi filminin senaristi Murat Kepez´in ´Kolonya Cumhuriyeti´ ilk uzun metraj filmi olacak.

Filmin oyuncu kadrosunda ise, Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Ersin Korkut, Uğur Bilgin ve Mahir İpek gibi isimler rol alıyor.

´Kolonya Cumhuriyeti´ filmi 21 Nisan´da sinema salonlarındaki yerini alacak.

Haberin Devamı

İşte ´Kolonya Cumhuriyeti´ filminin ilk fragmanı…