Kültür Sanat Çağlayan Yağmur'dan ilk klip

Çağlayan Yağmur'dan ilk klip

31.03.2021 - 11:15 | Son Güncellenme:

Çağlayan Yağmur’un, 20’li yaşlarında yaptığı bestelerden oluşan “B Yüzü Şarkıları” adlı ilk albümünün ilk klibi “Herhangi Bir Şarkı” yayında! Söz ve müziği Çağlayan Yağmur’a, düzenlemesi Taşkın Avcı’ya ait olan şarkının klibi, Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekildi. Klipte, Çağlayan Yağmur’a kendisi gibi doktor olan eşi Neslihan Yağmur eşlik etti.

Çağlayan Yağmurdan ilk klip

Verdiği dinginlik hissiyle öne çıkan B Yüzü Şarkıları albümü, Burak Ertetik ve Taşkın Avcı aranjörlüğünde hazırlandı. İlk klip şarkısı “Herhangi Bir Şarkı”da Çağlayan Yağmur’a; akustik gitarda Taşkın Avcı, elektrogitarda Emrah Küçükcanbaz ve Taşkın Avcı, tuşlu çalgılarda Gökhan Leblebici ve Emrah Küçükcanbaz, davul ve perküsyonda Burak Ertetik, basgitar ve perdesiz basgitarda Erhan Ertetik ve obuada Berçem Kutlay eşlik etti. Soprano vokalde Seda Ortaç’ın yer aldığı şarkının mix ve mastering’ini Arıkan Sırakaya yaptı.
 
Çağlayan Yağmur’un ilk klibi “Herhangi Bir Şarkı” yayında! Dinleyenlere sabah kahvesi, yoğun ofis saatleri ve yolculuklarda eşlik edecek “B Yüzü Şarkıları” albümü tüm dijital platformlarda!