Kültür Sanat Calvin Harris Burn to Dance ile İstanbul'da!

Calvin Harris Burn to Dance ile İstanbul'da!

20.07.2011 - 14:46 | Son Güncellenme:

“Burn presents: FG in the park”ın yıldızı Britanya'dan son yıllarda yetişmiş en büyük yetenek olan söz yazarı, DJ ve prodüktör Calvin Harris!

Calvin Harris Burn to Dance ile İstanbulda

FG 93.7, Burn to Dance Festival kapsamında yepyeni bir konseptle müzikseverlerin karşısına çıkıyor: Öğle saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar sürerek çeşitli aktivitelere ve geniş bir müzikal yelpazede sanatçıların performanslarına sahne olacak “Burn presents: FG in the park”ın yıldızı Britanya'dan son yıllarda yetişmiş en büyük yetenek olan söz yazarı, DJ ve prodüktör Calvin Harris!

Haberin Devamı

Underground duruşunu korumasına rağmen, özellikle son dönemde yaptığı çıkışla dünya çapındaki populeritesi elektronik müzik sanatçısı sıfatını çok aşan Calvin Harris, kısa sürede adı pop yıldızlarıyla beraber anılan bir süperstar haline geldi.

I’m Not Alone, Acceptable In The 80’s, Ready For The Weekend, Bounce gibi çok sayıda liste başı single ve 2 albüm yayınlayan Calvin Harris en büyük çıkışını Dizzie Rascal ile birlikte yaptığı “Dance Wiv Me”yle yaptı; listelere 1 numaradan giren ve uzun süre boyunca yerini koruyan bu muhteşem çalışması 2008’in en fazla satılan single’larından biri oldu.

Ünlü şarkıcı Kelis'in de vokalleriyle Calvin Harris'e eşlik ettiği son single'ı Bounce ise, şimdiden dans müziğinde 2011 yılının en büyük hit’i oldu, 3 numaradan girdiği itunes en çok satanlar listesinde 2 hafta içinde 2 numaraya kadar çıktı.

Haberin Devamı

“Burn presents: FG in the park”ın diğer sürpizi ise avrupa funk ve breaks sahnesinin en eğlenceli grubu ve tüm büyük festivallerin aranılan ismi Kraak&Smaak! Özellikle son 2 sene içindeki çalışmalarıyla tarzının dünyadaki en önemli ismi haline gelen grup, yüksek kaliteli prodüksiyonlarını aynı mükemellikte sahneye taşıyarak funk, breaks ve house tarzlarını harmanladıkları canlı şovları ile Hollanda’dan çıkan en büyük eğlence olarak tanımlanıyor.

Plastic People, Mad As Hell, Squeeze Me, Money In The Bag gibi Kraak&Smaak klasikleri ve bu yılın başına imzasını atan Dynamite, The Journey, Call Up To Heaven gibi hala listelerin üst sıralarında yerlerini koruyan hit’leri ile birlikte Nisan 2011’de piyasaya çıkan yepyeni albümlerinden parçalarla Parkorman’daki en eğlenceli dakikalarına imza atacak. Bu sene katılımcı rekoru kıran Chill-Out Festival Istanbul’un baştacı olarak verdikleri olağanüstü performans sayesinde hayran kitlesini katlayan Kraak&Smaak, yeniden gelmesi için en çok talep gören grup olduğu için bu büyük beklentiyi karşılamak amacıyla “Burn presents: FG in the park”a geliyor.

Murat Uncuoğlu’nun kendi prodüksiyonlarını canlı olarak çaldığı ve yeniden yorumladığı çok özel projesi Murat Uncuoğlu live, ülkemizin elektronik müzik sahnesindeki duayen ismi U.F.U.K, Low Earth live gibi performanslara ek olarak FG 93.7’den Alican&Soner, Orkun Bozdemir, Doğuş Cihan, Altan Balgır, Gadi Mitrani ve Falke South da “Burn presents: FG in the park” katılımcılarına unutulmaz bir gün yaşatmak için sahnede yerlerini alacaklar.

Haberin Devamı

Ana sponsorluğunu Burn Energy Drink’in yaptığı etkinliğin diğer destekçileri ise Tuborg, The Point Hotel, Ajanspress ve Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği...


24 Temmuz 2011 15:00
Parkorman, İstanbul