Kültür Sanat Dino Merlin'den yeni tekli Jedan Dan, Jedna Noć

Dino Merlin'den yeni tekli Jedan Dan, Jedna Noć

31.05.2021 - 11:07 | Son Güncellenme:

Bosna Hersek'li Dino Merlin ülkemizde de çok sevilen usta yorumculardan biri. Balkanların en sevilen ve albümleri en çok satan sanatçısı olma özelliği taşıyan Dino Merlin'in 6 yıllık bir aradan yayınlanan son albümü Dino'dan bugüne kadar Türk prodüktör Ozan Bayraşa imzası taşıyan 'Mi' ve Balkan sanatçı Senidah ile düet yaptığı İstanbul Strings' yaylı grubunun konuk olduğu Dodi isimli şarkılar yayınlandı ve büyük hit oldu. Sanatçının yayımladığı yeni teklisinin ismi ise Jedan dan, Jedna Noć.

Dino Merlinden yeni tekli Jedan Dan, Jedna Noć

Dino Merlin'in yayımladığı yeni şarkısını ismi ise "Jedan Dan, Jedna Noć" ismini taşıyor. Onlarca yıllık kariyerinde kırılmadık rekor bırakmayan, ödüllü sanatçı ismini, 1983 yılında kurduğu ve solistliğini üstlendiği pop rock grubu Merlin'den alıyor. Kariyeri boyunca Mustafa Sandal, Hüsnü Şenlendirici, Kempa Orkestra, Ozan Bayraşa gibi Türk sanatçılar ile de çalışan Dino Merlin, bugüne kadar 3 kez ülkesi Bosna Hersek'i Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etti

Haberin Devamı

Dino Merlin'in sosyal medya, dijital müzik platformları ve youtube'da 500.000'den fazla abonesi var ve toplam ziyaretçi sayısı 600 milyondan fazla.