Kültür Sanat Dj Lethal İstanbul'da sahnede

Dj Lethal İstanbul'da sahnede

18.03.2015 - 09:58 | Son Güncellenme:

Limp Bizkit ve House of Pain gibi iki ekol grubun turntable'larını yöneten Dj Lethal ilk kez solo performans için İstanbul'da!

Dj Lethal İstanbulda sahnede

Müzik hayatına Everlast ile başlayan Dj Lethal, daha sonra Everlast ile kurduğu House of Pain ile devam etti. House of Pain'in ‘Jump Around’ şarkısı yayınlanalı 20 yıldan fazla olmasına rağmen bütün partilerin değişmez şarkısı oldu. House Of Pain'in son turnesinde tanıştığı Limp Bizkit ile çalışmaya başlayan Dj Lethal, grubun kendine has müziğini yaratmasında etkili oldu. Limp Bizkit ile 35 milyondan fazla albüm satan Dj Lethal, Cypress Hill, Snoop Dogg, Evanescence ve Run Dmc gibi isimlerle de çalıştı.
Dünyanın her yerinden önemli müzisyenleri Türkiyeli seyircilerle buluşturan 100%MUSIC serisinin misafiri olan Dj Lethal, 3 Nisan 2015 Cuma gecesi İstanbul'un gözde mekanlarından Nublu'da sahne alacak. Dj Lethal performansı öncesi warm up ise Manga grubundan tanıdığımız Efe Yılmaz'dan!

Dj Lethal konseri daha önceden Mr. Big, Asaf Avidan, Paul Gilbert, Kovacs, Richie Kotzen, God Is A Astronaut, Marty Friedman, Marillion, Marky Ramone, Rainbow, Leon Hendrix, Wardruna, Dub Fx gibi isimlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MoodLive organizasyonunda gerçekleşecek. Biletleri tixbox üzerinden satılan konserin biletleri ön satış 35TL, kapıda 40TL'dir. Bu konserde 18 yaş sınırı vardır!