Kültür Sanat En iyiler Babylon'da sahnede

En iyiler Babylon'da sahnede

31.03.2015 - 14:25 | Son Güncellenme:

Rap müziği kendine has lirik, üslup ve melodik bir yapıyla yorumlayan Ozbi ’Halk Edebiyatı’’ adlı ilk solo albümünün lansman konseri ile 7 Nisan Cumartesi akşamı Babylon sahnesinde dinleyiciyle buluşuyor.

En iyiler Babylonda sahnede

Müzik tarihine kazınmış kült oluşumlardan Cartel ve Karakan’dan Kabus Kerim, 1890’ın katkılarıyla 4 Nisan Cumartesi gecesi Babylon sahnesinde dinleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Anadolu pop ve Türkçe saykodelik müziğini kendine özgü tarzıyla baştan yaratan setleriyle Kabus Kerim eski usul hip hop kültürünü halen yaşatmaya devam ediyor.

Ozbi, kibri ve şehir betonları içine sıkışan bir kişinin sistemi kaldıramayan ruh halini anlattığı albümünde canlı enstrümanlar ve müzisyenlerle farklı bir gece vadediyor.

Türk psikedelik müziğinin kendine en has ekiplerinden BaBa ZuLa, 9 Nisan Perşembe akşamı bir kez daha Babylon’da hayranlarının karşısına çıkıyor. Geleneksel halk müziğinden esinlenerek, bu köklerden aldıklarını çağdaş müzikle birleştiren BaBa ZuLa, yeni albümleri “34 Oto Sanayi”den seçtikleri parçalar ve diğer klasikleriyle Babylon ahalisini karşılıyacak.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars latin müzik dünyasının geleneksel tınılarını Babylon sahnesine taşıma için 10 Nisan Cuma gecesi konuk oluyor. Salsa, caca ve bolero gibi Akdeniz dünyasının hüznü ve neşeyi bir arada sunan melodileri konusunda usta olan Ayhan Sicimoğlu dinleyiciyi gece boyunca dans pistinde tutmak tutacak.

Tüm Babylon konser biletleri biletix.com adresinden ve Babylon gişesinden satın alınabiliyor.