Kültür SanatEvrencan Gündüz Organics by Red Bull ile sahnede

Evrencan Gündüz Organics by Red Bull ile sahnede

13.07.2021 - 11:39 | Son Güncellenme:

Tüm yıla yayılacak olan ve katılımcıların hem ORGANICS by Red Bull lezzetleriyle tanışacağı, hem de içlerindeki doğal yetenekleri keşfedeceği ORGANICS by Red Bull Sessions etkinliklerinden ilk ikisi 18 Temmuz’da Bodrum Sail Loft’da ve 20 Temmuz’da Marmaris Bonjuk Bay’de gerçekleşecek.

Evrencan Gündüz Organics by Red Bull ile sahnede

Bu etkinliklerde katılımcıları Evrencan Gündüz’ün akustik performansı, Sebahat Karcı’nın renkli ve organik el işi tasarımı ve miksoloji atölyesi ile gün boyu farklı deneyimler bekliyor.

Haberin Devamı

ORGANICS by Red Bull, Instagram üzerinden de herkesi doğal yeteneğini keşfetmeye davet ediyor. 10- 15 Temmuz tarihleri arasında, sesinin en doğal haliyle şarkı söylediği anı hikayesinde #yetenekdoğasındavar ve @organicsbyredbulltur etiketiyle paylaşan bir kişi, 18 Temmuz'da Bodrum Sail Loft'ta gerçekleşecek ORGANICS by Red Bull Sessions serisinin ilk etkinliğine bir arkadaşıyla birlikte katılma şansı yakalayacak.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler