Kültür Sanat Ferit Odman Borusan Müzik Evi'nde!

Ferit Odman Borusan Müzik Evi'nde!

16.02.2012 - 13:36 | Son Güncellenme:

Autumn in New York isimli ikinci albümünü 2011 yılının sonunda piyasaya çıkaran Ferit Odman, Borusan Müzik Evi'ne ikinci kez konuk oluyor.

Ferit Odman Borusan Müzik Evinde

New York caz dünyasının gözde müzisyenlerinden saksafoncu Vincent Herring'in de yer alacağı Ferit Odman Quintet konseri 17 Şubat'ta Borusan Müzik Evi'nde izlenebilecek. Geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan Ferit Odman, bu sezon 17 Şubat Cuma akşamı Borusan Müzik Evi'nde müzikseverlerle tekrar buluşacak. Davulcu Ferit Odman, trompetçi İmer Demirer, saksafoncu Vincent Herring, piyanist Burak Bedikyan ve kontrbasçı Kağan Yıldız'dan oluşan Ferit Odman Quintet, müzikseverlere dinamik ve melodik bir repertuar sunacak.

Odman programında New York'ta kaydettiği ikinci albümü Autumn in New York'tan eserlere de yer verecek. 2011 yılının sonunda piyasaya çıkan bu albümde Terell Stafford, Vincent Herring, Anthony Wonsey ve Peter Washington gibi New York caz sahnesinin gözde müzisyenleriyle birlikte çalan Ferit Odman, Türkiye’de Kerem Görsev Trio ile yakaladığı başarılı çizgiyi kendi projesiyle de sürdürmeye devam ediyor.


FERİT ODMAN QUINTET feat. VINCENT HERRING
“Autumn in New York”


Tarih: 17 Şubat 2012, Cuma
Saat: 21.30
Yer: Borusan Müzik Evi, Beyoğlu

FERİT ODMAN QUINTET
FERİT ODMAN davul
İMER DEMİRER trompet
VINCENT HERRING saksofon
BURAK BEDİKYAN piyano
KAĞAN YILDIZ kontrbas