Kültür Sanat Freddie Mercury filminin çekimleri durduruldu

Freddie Mercury filminin çekimleri durduruldu

04.12.2017 - 15:13 | Son Güncellenme:

Rami Malek'in canlandırdığı Freddie Mercury filminin çekimleri yönetmen kaynaklı bir sorun sebebiyle durduruldu.

Freddie Mercury filminin çekimleri durduruldu

Rami Malek'in Freddie Mercury biyografisi filmi sekteye uğradı! Filmin yönetmenliğini üstlenen, X-Men filmlerinin yanı sıra kültler arasında yerini almış olan Olağan Şüpheliler'e attığı imza ile bilinen yönetmen Bryan Singer kaynaklı bir sorun sebebiyle filmin prodüksiyonu durdu.

Haberin Devamı

BBC'de yer alan habere göre stüdyodan yapılan açıklamada; "20th Century Fox, yönetmen Bryan Singer'ın beklenmeyen eksikliği sebebiyle projenin çekimlerini geçici olarak durdurdu" denirken, yönetmenin basın sözcüsü de bu eksikliğin sebebinin Singer ve ailesini ilgilendiren bir sağlık sorunu olduğunu, yönetmenin Noel tatilin ardından projeye geri dönmeyi umduğunu belirtti.

Queen'in efsanevi solisti Freddie Mercury'nin biyografik yapımı "Bohemian Rhapsody"de efsanevi sanatçıyı Mr Robot dizisi ile dünya çapında ün ve başarı kazanan oyuncu 35 yaşındaki Rami Malek canlandırıyor. "En İyi Drama Başrolü" ile Emmy ödülü kazanan ve yine aynı dalda Altın Küre'ye aday gösterilen Malek'e kadroda Joseph Mazzello, Ben Hardy, Allen Leech ve Gwilym Lee gibi isimler eşlik ediyor. Senaryosunda Stephen Hawking'in hayatını anlatan "Her Şeyin Teorisi" filminin senaryosunu kaleme alan Anthony McCarten'ın imzasını taşıyan film, 1970'lerde grubun oluşumundan 1985'te Live Aid'teki efsanevi performanslarına kadar Queen'in yolculuğunu gözler önüne serecek.

Haberin Devamı

Singer'ın uğruna "20,000 Leagues Under the Sea" uyarlamasını terk ettiği "Bohemian Rhapsody" 28 Aralık 2018'te ülkemizde vizyona girecek.