Kültür Sanat Ghetto sezonu açtı!

Ghetto sezonu açtı!

17.09.2013 - 17:23 | Son Güncellenme:

Bu ay Mirkelam, Babazula, Stockholm Syndrome ve İstanbul Soul Nights ile kış sezonuna başlıyor.

Ghetto sezonu açtı

20 Eylül Cuma 23:00

Haberin Devamı

BabaZula

Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL

Geleneksel Türk müziği enstrümanlarını elektronik ögelerle birleştiren BabaZula yeni sezonun ilk konseri için Ghetto İstanbul sahnesine konuk oluyor. Türk Halk Müziği'ne yepyeni bir soluk getiren grup, halk müziğinin temel ayak ve usullerinden yola çıkarak kendi melodi, ritim ve sözleri ile saykodelik bir atmosfer yaratıyor. Baba Zula, İstanbul şehir kültürü ile bu ögeleri harmanlayarak kentin müziğine kendine has bir yorum getiriyor.

21 Eylül Cumartesi 23:00

Stockholm Syndrome

Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL

I-Tunes dans listelerinde sadece 1 saatte bir numaraya ulaşan hitleri ve göz dolduran performansları ile geçtiğimiz sezon Ghetto İstanbul'un en eğlenceli konserlerinden birine imza atan İsveçli ikili, geceyi ateşlemek için yeniden Ghetto İstanbul’da.

Haberin Devamı

27 Eylül Cuma 23:30

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Tam: 45 TL Öğrenci:35 TL

Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ile bir Ghetto İstanbul klasiği... Türkiye’de Küba müziği denince akla ilk gelen isimlerden, sadece yaptığı müzikle değil dünyayı dolaşıp farklı kültürleri tanıttığı televizyon programlarıyla da gönüllerde taht kurmuş müzisyen ve gurme Ayhan Sicimoğlu’nun bu konserinde yine rumba’lar, salsa’lar, reggaeton’lar, çaçaça’lar havada uçacak… Dans etmeye doyamayacağınız, Mojito’ların, Cuba Libre’lerin, Margarita’ların su gibi akacağı sımsıcak kıpır kıpır bir gece sizleri bekliyor olacak…

28 Eylül Cumartesi 23:00

Mirkelam

Tam: 40 TL Öğrenci:30 TL

Altıncı solo albümü ‘Deniz’in Arka Yüzü’ ile sıkı bir dönüş yapan Mirkelam albüm sonrası ilk konserinde hayranlarıyla buluşuyor. Eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuvarla unutulmayacak bir Mirkelam performansı Ghetto İstanbul'da sizleri bekliyor.