Kültür Sanat Gökçe Kasacı ve Umut Yunus Ateş'ten Genç Osman yorumu

Gökçe Kasacı ve Umut Yunus Ateş'ten Genç Osman yorumu

31.05.2021 - 10:38 | Son Güncellenme:

Son dönemin yetiştirdiği en etkili genç ses ve müzisyenlerinden Gökçe Kasacı ve Umut Yunus Ateş ilk kez bir araya gelerek, alternatif müziğin güçlü besteci ve yorumcularından Genç Osman’ın “Bu Şehirden” şarkısına yeniden hayat verdiler.

Gökçe Kasacı ve Umut Yunus Ateşten Genç Osman yorumu

Kayıtları ve mixi İstanbul, Kadıköy Blue Note / Jeremy stüdyolarında, Apdülkadir Çığsar tarafından gerçekleştirilen, akustik gitar ve piyano eşliğinde  yalın bir aranjeyle akustik olarak kaydedilen şarkı, 2021 yazının en farklı ve en dikkat çekici işlerinden biri olmaya aday. Gitar ve vokalde Umut Yunus Ateş’in Gökçe Kasacı’nın harika sesine eşlik ettiği şarkı melodik yapısı ve çarpıcı sözleriyle, tam da bu zamanların ihtiyacı olan duygu dünyası ve atmosferi yansıtır nitelikte.

Haberin Devamı

Bir yerlerden bilindik, tanıdık, sevdiğiniz bir komşu, bir arkadaş gibi, ilk notasından itibaren dinleyeni çok farklı ve özel bir dünyaya davet eden “Bu Şehirden” Zoom Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında! Şarkının Erhan Karaca tarafından çekilen müzik klibi de aynı anda yayında.

Gökçe Kasacı ve Umut Yunus Ateş isimlerini ilk kez tanıyacağımız bu çok özel şarkının tüm müzikseverlere iyi gelmesi dileklerimizle…