Kültür Sanat Gripin ve konukları Zorlu PSM Amfi'de

Gripin ve konukları Zorlu PSM Amfi'de

07.07.2021 - 15:27 | Son Güncellenme:

Kademeli normalleşme sonrası vereceği ilk konserde Evdeki Saat, Kamufle, Kemdimden Hallice ve Sufle'yi ağırlayacak olan Gripin; 9 Temmuzda Zorlu PSM Amfi'de.

Gripin ve konukları Zorlu PSM Amfide

9 Temmuz Cuma akşamı müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız, gelenekselleşen “%100 Açık Sahne” etkinliğini 26.kez gerçekleştirecek ve bir ilke imza atarak sahneyi GRİPİN ve konuklarına bırakacak. Kademeli normalleşme sonrası ilk konserini veren GRİPİN; kürasyonunu Tolga Akyıldız’la birlikte yaptığı bu tematik %100 Açık Sahne’de; yeni nesil müzisyenlerden dört yükselen yıldızı Zorlu PSM Vestel Amfi’de ağırlayacak. 

Haberin Devamı

Sürpriz performans ve eşliklerle adından söz ettiren Tolga Akyıldız’la %100 Açık Sahne’de; bu kez özel akustik konseriyle GRİPİN yer alırken, ‘Uzunlar’ adlı şarkısıyla dinlenme rekorları kıran EVDEKİ SAAT, Türkçe rap’te yeni kapılar açan KAMUFLE, ‘Sakince Yoruldum’ ve ‘Böyle Gitme’ adlı şarkılarıyla kalbimizden vuran KENDİMDEN HALLİCE; ‘İçinde Aşk Var’ ve ‘Pus’ diyerek çok gönül fetheden SUFLE; performans konukları olarak izleyenlere benzersiz bir deneyim sunacaklar.

Müdavimlerinin ‘Tek günlük festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'yi ünlü isimlerin desteğiyle yeni nesil müzisyenlere açan Tolga Akyıldız; sahnesinde bugüne dek 250’yi aşkın müzisyeni ağırladı. Müzik sektörüne yeni isimler kazandırmayı misyon edinmiş ve unutulmaz müzik buluşmalarının sahnesi %100 Açık Sahne​'nin başka yerde tanık olamayacağınız sürprizlerle dolu GRİPİN VE KONUKLARI etkinliğini izlemek için 9 Temmuz Cuma Saat 20.00’de Zorlu PSM Vestel Amfi’de buluşalım.

Haberin Devamı

Bu konser eş zamanlı olarak online.zorlu.psm adresi üzerinden canlı yayınlanacaktır