Kültür Sanat Gupse Özay ´Görümce´ filmiyle 3´te 3 yaptı..

Gupse Özay ´Görümce´ filmiyle 3´te 3 yaptı..

20.12.2016 - 10:56 | Son Güncellenme:

Başarılı ve güzel oyuncu Gupse Özay, yeni filmi ´Görümce´ ile vizyona girdiğinin üçüncü haftasında Box Office Türkiye´den alınan bilgilere göre liderliğini sürmeyi başardı. Gupse Özay´lı ´Görümce´ filmi istikrarlı bir şekilde başarısına devam ediyor ve üçüncü haftasını da en çok seyirci sayısına ulaşan film olmayı başardı.

Gupse Özay ´Görümce´ filmiyle 3´te 3 yaptı..

´Görümce´ filmi vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Görümce, Box Office Türkiye liderliğini sürdürmeyi başardı. Bu hafta sonunu da zirvede kapamayı başaran Görümce, üç hafta üst üste gişenin lideri olmuş oldu. Film şu anda 1.285.332 biletli seyirciye ulaşmış olan film oldu.

Haberin Devamı

Gupse Özay ´Görümce´ filmiyle 3´te 3 yaptı..

´Dağ 2´ yedinci hafta sonunda, bir önceki hafta sonuna göre seyircisini arttırdı. Her hafta sonunda tahminleri yanıltan film, 3 milyon baremini çok kolay bir şekilde aşacak. Çakallarla Dans 4 ve Sen Benim HerŞeyimsin ise sırasıyla Box Office Türkiye'nin dört ve beşinci sırasında yer aldı.

Gupse Özay ´Görümce´ filmiyle 3´te 3 yaptı..

Bunların yanında Geçen hafta sonunun en önemli filmlerinden Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi, beş gün boyunca 210.005 biletli seyirciye ulaştı.