Kültür Sanat Güz Kumpanyası'ndan yeni tekli

Güz Kumpanyası'ndan yeni tekli

10.03.2021 - 09:57 | Son Güncellenme:

Yaptıkları müziği, “Hayat tüm hızıyla akıp giderken sığınılacak bir arka bahçe” olarak tanımlayan Güz Kumpanyası, geçtiğimiz ay yayınladığı “Yeniden” şarkısının ardından, “Hayal Belki Kavuşmak” adlı yeni teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu! Müzik serüvenine ODTÜ’de, rebetiko, tango, kanto, klasik Türk müziği gibi türlerin melodik yapıları ve ortak kökenleri üzerine çalışmalar yaparak başlayan Güz Kumpanyası’nın, albüm, EP ve teklilerden oluşan diskografilerinin 6. çalışması “Hayal Belki Kavuşmak”ın sözleri Uğur Özcan, müziği ve düzenlemesi Sertaç Işık’a ait.

Güz Kumpanyasından yeni tekli

Yeni şarkıları Hayal Belki Kavuşmak için “Bir çınar ağacının gölgesinde toplanıp, beraber şarkı söyleyeceğimiz, beraber keyifleneceğimiz gelecek günlere ithafen…” diyen Güz Kumpanyası, klasik kemençe, ud, ney, mandolin gibi enstrümanlara dayandırdığı müziğini, Akdeniz’in zengin kültüründen aldığı ilhamla zenginleştirme yolunda… Kumpanya Ev Stüdyosu’nda kaydedilen yeni tekli “Hayal Belki Kavuşmak”ta, vokalde Göksenin Seyhan, vurmalı çalgılarda Mustafa Göçer, gitar, kemençe ve udta Sertaç Işık, neyde Erhan Kaplan, mandolinde Bayezid Özden, bas gitarda Alper Sayın yer alıyor. Parçanın mix ve mastering’i Ferhat Uçar’a, kapak fotoğrafı Ulaş Soylu’ya, kapak tasarımı Mustafa Göçer’e ait.
 
Göksenin Seyhan, Alper Sayın, Sertaç Işık, Dilcu Salihoğlu, Bayezid Özden, Erhan Kaplan ve Mustafa Göçer’den oluşan Güz Kumpanyası’nın kalplere dokunan içten ve naif tarzını yansıtan yeni teklisi “Hayal Belki Kavuşmak” tüm dijital platformlarda yayında!  Grubun, “Bir Mutlu Pazar Sabahı” ve “Hatıran” adlı şarkıları yakında müzikseverlerle buluşacak.