Kültür Sanat Hafta sonu Babylon bomba gibi!

Hafta sonu Babylon bomba gibi!

24.01.2013 - 16:22 | Son Güncellenme:

Babylon tarafında konserler, Babylon Lounge’da partiler hafta sonu hızını kaybetmeden devam ediyor.

Hafta sonu Babylon bomba gibi

FOURinthePOCKET // 25 Ocak 2013 Cuma 23:00 // 25TL – 15TL

Haberin Devamı

Elif Çağlar, Çağrı Sertel, Alp Ersönmez, Mert Önal ve Toygun Sözen gibi birbirinden değerli müzisyenlerin bir araya gelerek oluşturdukları yetenekli ekip, Erykah Badu, Jill Scott ve Meshell N'degeocello gibi isimlerin parçalarını yeniden yorumlayarak soul müziğe eğlenceli ve farklı bir soluk getiriyor. FOURinthePOCKET, Ankara ve İstanbul’da büyük beğeni toplayan konserlerinden sonra geçtiğimiz yaz Babylon Soundgarden Çeşme’de İzmirli müzikseverlerin gönlünde de taht kurmuştu. FOURinthePOCKET şimdi de 25 Ocak Cuma akşamı içinizi ısıtmak için Babylon sahnesinde olacak.

Ece Özel // 25 Ocak Cuma 22.00 // 10 TL

Bir House, Deep House, Tech House seçkisi ve kötü mix. Ece Özel, 25 Ocak Cuma gecesi DJ setiyle Babylon Lounge'da.

Haberin Devamı

Queen Tribute Night by Cingi // 26 Ocak 2013 Cumartesi 23:00 // 35TL – 25TL

Queen ve Freddie Mercury Solo albümlerinden seçilmiş 30 parçalık bir konser repertuarını ilk kez ve "exclusive" olarak Babylon'da sergileyen Cingi 2013'deki ilk performansıyla seyircisi ile özlem gideriyor. Queen'in 40. yıldönümü olan 2012'nin ardından yeni repertuarını, sizlerle sadece Babylon'da buluşturuyor.

Mert Tünay DJ Set @ Babylon Lounge // 26 Ocak 2013 Cumartesi 21:00 // 10TL

Daha önce indie rock’dan pop’a, disco’dan hip hop’a kadar uzanan eğlenceli ve hareketli setleriyle Babylon Lounge ve pek çok önemli kulüpte DJ kabinine geçen Mert Tünay, 26 Ocak Cumartesi akşamı yeniden Babylon Lounge’da setin başında olacak.

GELECEK HAFTA BABYLON’DA

Social Inclusion Band // 28 Ocak 2013 Pazartesi 19:00 // 15TL

Social Inclusion Band sizi 28 Ocak Pazartesi Akşamı Babylon’a Davet ediyor.

"Sanat-çı Engel Tanımaz" sloganıyla yola çıkan Social Inclusion Band, 2013 konserlerine, 28 Ocak Pazartesi akşamı, Babylon’da başlıyor. 28 Ocak Pazartesi akşamı kimselere söz vermeyin! Social Inclusion Band yine yeni yeniden Babylon sahnesinde olacak.

Engelli ve dezavantajlı gençlere yeni bir yolcuğun kapılarını açan Düşler Akademisi Social Inclusion Band ile yetenekli gençleri gönüllü müzisyenlerle bir araya getiriyor. 2010’dan beri Akbank Sanat Caz Festivali, Roxy, Ghetto Babylon gibi birçok mekanda ve festivalde sahne alan grup Cahit Berkay, Bengü, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Baba Zula, Luxus, Kolektif İstanbul, Selen Servi ve Güntaç Özdemir gibi birçok müzisyen ve grup ile konser verdi.

Haberin Devamı

“Herkes için Müzik!” (Music For All) diye haykırmak için herkesi 28 Ocak Pazartesi akşamı saat 19.00’da Babylon’a bekliyoruz.

Social Inclusion Band’i sosyal medyada Facebookve Twitter’dan takip edebilirsiniz.

Büyük Ev Ablukada // 30 Ocak 2013 Çarşamba 21:30 // 40TL – 30TL

Büyük Ev Ablukada, geçtiğimiz ay yayınladıkları ilk albümleri Full Faça’nın ardından 2013'ün ilk akustik konseri için 30 Ocak akşamı Babylon'da!

İstanbul alternatif müzik camiasını da aşarak bir fenomen haline gelen Büyük Ev Ablukada, Babylon’daki ses getiren performanslarının ardından yeni yılın ilk akustik konserini de Babylon’da vermeye hazırlanıyor. Birçok klişeyi redderek, aykırı duruşları, sağlam müzikleri ve eğlenceli performanslarıyla adeta bir şehir efsanesine dönüşen Büyük Ev Ablukada’nın akustik şarkıları 30 Ocak Çarşamba akşamı Babylon ve Babylon Lounge’da yankılanacak!

Haberin Devamı

Fuat Güner Project featuring Hüsnü Şenlendirici // 31 Ocak 2013 Perşembe 21:30 // 30TL – 20TL

Fuat Güner, yepyeni bir projeyle karşımızda. Ünlü sanatçı, 40 yıldır dillerden düşmeyen “Ele Güne Karşı”, “Yalnızlık Ömür Boyu”, “Sakın Gelme” gibi bestelerini, 1960'lardan bugüne severek dinlediği “Stand By Me”, “Shape Of My Heart”, “Feel” gibi yabancı hit'lerle aynı repertuarda buluşturuyor. Yeni grubuyla dinleyicisine keyifli saatler yaşatan Fuat Güner, bu defa sahnesinde klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'yi ağırlıyor... Bu farklı buluşmanın özel anları hafızalarınızdan silinmeyecek...

Fuat Güner Project

Vokal ve gitar: Fuat Güner

Klavye: Tolga Kılıç

Gitar: Gültekin Kaçar

Bas: Eser Ünsalan

Davul: Arıkan Sırakaya

Vokal: Deniz Çevik