Kültür Sanat İstanbul Coctail Festival'de özel konser serisi

İstanbul Coctail Festival'de özel konser serisi

25.08.2021 - 10:59 | Son Güncellenme:

Gastronomi dünyasının klasikleşen kültürü İstanbul Cocktail Festival’i bir yıllık aranın ardından kaldığı yerden devam ediyor. Özel bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanan İstanbul Cocktail Festival’i, 5 Eylül Pazar günü şehrin merkezindeki kaçış noktası KüçükÇiftlik Park’ta kapılarını aralıyor.

İstanbul Coctail Festivalde özel konser serisi

Milagron katkıları ve Wonder Wheel organizasyonu ile bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan İstanbul Cocktail Festival’i, birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Kokteyl kültürünün her seviyeden meraklılarını bir araya getirmeye hazırlanan İstanbul Cocktail Festival’i aynı zamanda bu sene de sahnesinde birbirinden değerli isimleri ağırlayacak.

Türk alternatif müziğin en önemli temsilcilerinden ve öncülerinden Büyük Ev Ablukada'nın yanı sıra OzbiAybüke AlbereBaran Bayraktar, Hend!, Manitas ve Tan Güner festival sahnesini renklendirecek isimler arasında yer alacak.

İstanbul Cocktail Festival; miksolojiyi bir bilim ve sanat gibi değerlendiren en usta mekanların imza lezzetlerini sunacakları standlar, ödüllü miksolojistlerce verilecek kokteyl atölye ve şovları, Türkiye’nin özgün müzisyenlerinden performanslar ve bağımsız butiklerin tasarım sergileriyle renklenerek her duyuya dokunan eşsiz bir gastronomik yolculuk yaşatacak.

Haberin Devamı

  Festival Sahnesi

 Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’

 Ozbi

 Aybüke Albere

 Baran Bayraktar

 Hend!

 Manitas

 Tan Güner