Kültür Sanat İstanbul Masstival’le müziğe doydu

İstanbul Masstival’le müziğe doydu

08.07.2008 - 09:55 | Son Güncellenme:

Masstival’in son gününde Şebnem Ferah, Whitesnake ve Def Leppard, gençlere müzik dolu bir gün yaşattı

İstanbul Masstival’le müziğe doydu

Masstival, Whitesnake ve Şebnem Ferah konserleriyle sona erdi. Kitlelerin müzik festivali Masstival’in ikincisi onlarca Türk ve yabancı sanatçı ve grupların katılımıyla Yapı Kredi World Play Club ana sponsorluğunda 4 - 5 - 6 Temmuz’da Parkorman’da gerçekleşti. Echoes Production’ın, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Masstival 2008’de Alanis Morissette, Stereophonics, Def Leppard ve Whitesnake gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra, Yüksek Sadakat, Redd, Özge Fışkın, Ogün Sanlısoy, Duman, Teoman, Şebnem Ferah gibi Türk rock müziğinin önemli isimleri de sahneye çıktı.

Haberin Devamı

‘Türk birası çok güzel’

Kitleler için müzik festivali sloganıyla yola çıkan Masstival 2008’de yine Parkorman’ın 20 bin kişilik kapasitesinin yanında 2 bin kişilik kamp alanı oluşturuldu. Festivalin son gününde Saints N Sinners, Peyk, Pickpocket, Asfalt Dünya, Karapaks ve Ogün Sanlısoy sahne aldı. Masstival, Murat Net, Sıfır Km, Şebnem Ferah gibi isimlerin ardından Whitesnake ve Def Leppard konserleriyle sona erdi.
İstanbul’da ikinci kez konser veren Whitesnake grubunun solisti David Coverdale, Türkiye’ye tekrar gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Türk birasını çok seviyorum, tadı çok güzel, şerefinize” dedi.