Kültür Sanat İstanbul'dan Rihanna geçti!

İstanbul'dan Rihanna geçti!

31.05.2013 - 10:39 | Son Güncellenme:

Bu yazın merakla beklenen konserlerinden biri geride kaldı!

İstanbuldan Rihanna geçti

Pozitif Live tarafından gerçekleşen, Diamonds Dünya Turnesi kapsamında yolu İstanbul’a da düşen, son yılların en ilham verici pop şarkıcılarından Rihanna 30 Mayıs Perşembe akşamı BJK İnönü Stadyumu’nu dolduran hayranlarına unutamayacakları bir konser yaşattı!

Haberin Devamı

Tüm yaza yayılacak Vodafone Istanbul Calling kapsamında düzenlenen konserin açılışını yapan GTA DJ ikilisinin yüksek enerjili müziğiyle sahneyi ısıtmasının ardından geceyi devralan Rihanna, İstanbul çığlığının ardından Phresh Out The Runway parçasıyla dinleyiciyi selamladı.

Son yılların en büyük hit’leri arasında yer alan Man Down, Umbrella, Rude Boy, Come On, Where Have You Been, Please Don’t Stop The Music, We Found Love yeni albümünden Pour It Up, Birthday Cake gibi hit şarkıları ve görkemli sahne şovuyla Rihanna, 40.000 izleyicinin bir an bile yerinde durmadığı 2 saatlik konseriyle, günümüzün diva’larından biri olarak gösterilmesinin sebebini İstanbul’daki müzik severlere de kanıtlamış oldu.

Haberin Devamı

Diamonds parçasıyla kapanışı yapan Rihanna, izleyicinin coşkusunu zirveye taşıdı.

İstanbul’da baharın en güzel şekilde yaşandığı bir akşamda, şehrin ikonlaşmış mekanlarından birinde geceyi müzik ve eğlenceyle dolduran Rihanna, ihtişamın tarifini yaptı.