Kültür Sanat İşte ABD BoxOffice listesinden hasılat rakamları

İşte ABD BoxOffice listesinden hasılat rakamları

13.06.2017 - 10:21 | Son Güncellenme:

ABD´de yeni haftanın en iyi filmlerinin hasılat rakamları açıklandı. Wonder Woman haftayı lider kapattı. Wonder Woman´ı yeni haftada Mumya (The Mumya) ve Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film (Captain Underpants: The First Epic Movie) filmleri takip etti…

İşte ABD BoxOffice listesinden hasılat rakamları

ABD BoxOffice listesinde hafta sonu hasılat rakamları:

Haberin Devamı

Wonder Woman – Hasılat: $57,18

Sadece savaşçı amazon kadınların yaşadığı Themyscira adasında büyüyen, buranın dışına hiç çıkmamış ve hiçbir erkek görmemiş Diana (Gal Gadot) müthiş savaş yeteneklerine sahip bir yarı tanrıdır. Günün birinde adaya bir Amerikan savaş uçağı düşer. Uçağın pilotu Steve Trevor (Chris Pine), Diana tarafından kurtarılır. Dünyanın büyük bir savaş halinde olduğunu anlatan pilotun sözleriyle Diana, adasını terkederek uygar dünyaya doğru yola çıkar ve dünya savaşını bitirebilmek için bütün hünerlerini ortaya sermeye başlar.
Aksiyon macera türündeki ´Wonder Woman´ filminin yönetmenliğini Patty Jenkins yapıyor

Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Mumya (The Mumya) – Hasılat: $32,26

Acımasız bir çölün derinliklerindeki bir lahitte gömülü olduğu düşünülen, hayatı haksız bir şekilde elinden alınmış antik prenses günümüze uyanır. Yüzyıldır içinde büyüttüğü kötülüğü ve insanlığa meydan okuyan dehşetini de yanında getirir.
Ortadoğu’nun çöllerinden günümüz Londrasının altında gizlenmiş labirentlere uzanan Mumya, yeni bir tanrılar ve canavarlar dünyasını aralayan yaratıcı hikayesi ele alınıyor…
´Mumya (The Mummy)´ filminin yönetmenliğini Alex Kurtzman yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Russell Crowe, Jake Johnson gibi isimler rol alıyor.

Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film (Captain Underpants: The First Epic Movie) – Hasılat: $12,30

George Beard ve Harold Hutchins 4. sınıfa giden, sürekli yaramazlık peşinde koşan, hayal güçleri gelişmiş çok iyi iki arkadaştır. Okulda çıkardıkları tüm sorunlar, okulun müdürü Bay Krupp u çıldırtmaktadır. Belalı ikiliyi ayırabilmek için elinden geleni yapmaya karar veren Krupp u durdurabilmek için son çare olarak hipnozu deneyen çocuklar, bunda başarılı olup müdürü hipnotize ederler. Sonrasında Krupp u kendi yarattıkları bir çizgi kahraman olan Kaptan Düşükdon a dönüştürürler. Müdürün tam tersine son derece iyi kalpli, sevecen bir karakter olan Düşükdon, hiçbir özelliği olmamasına rağmen kendini süper kahraman sanmakta ve George ile Harold ın başını sürekli belaya sokmaktadır. Ancak tüm dünyayı tehdit eden çılgın bilim adamı Profesör Paçalıdon un ortaya çıkışıyla birlikte tehlikeli bir maceraya atılmaları gerekecektir.

Haberin Devamı

Filmin yönetmenliğini David Soren yaparken seslendirenler arasında Ed Helms, Kevin Hart, Thomas Middleditch, Nick Kroll, Kristen Schaal gibi isimler var.

Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) – Hasılat: 10,71

Kaptan Jack Sparrow (Johnny Depp), denizde yıllar boyu yaşadığı tehlikeli maceraların ardından bir kez daha zor duruma düşmüştür. Gaddar Kaptan Salazar (Javier Bardem), hayaletli gemisiyle birlikte sonunda şeytan üçgeninden kurtulmuş, karşısına çıkan tüm korsanları yok etmeye ant içmiştir. Jack Sparrow'un tek kurtuluş umudu, sahibine denizlerin mutlak kontrolünü veren Poseidon Asası'nı bulmaktır. Bu zorlu yolculukta ona güzel astronom Carina Smyth (Kaya Scodelario) ve dik kafalı denizci Henry (Brenton Thwaites) eşlik edecektir.

Haberin Devamı

Filmin yönetmenliğini Joachim Rønning, Espen Sandberg yaparken oyuncu kadrosunda Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Orlando Bloom gibi isimler rol alıyor.

Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) – Hasılat: $6,24

Ekip uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor.
Marvel´in yapımcılığını yaptığı filmin yönetmenliğini James Gunn yapıyor.

´Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol 2.)´ filminin oyuncu kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker ve Karen Gillan gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı