Kültür Sanat Jay-Jay Johanson 26 Ekim'de İstanbul'da

Jay-Jay Johanson 26 Ekim'de İstanbul'da

11.10.2016 - 16:59 | Son Güncellenme:

İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jäje Johansson, bilinen sahne adıyla Jay-Jay Johanson, 26 Ekim Çarşamba akşamı Lenovo’nun katkılarıyla Babylon Bomonti’de müzikseverlerin karşısında olacak

Jay-Jay Johanson 26 Ekimde İstanbulda

Babylon sezonunun ilk konseri olan ve Lenovo’nun katkılarıyla gerçekleşen Kraak&Smaak sonrası Ekim’de ünlü bir isim daha Babylon sahnesinde olacak. Jay-Jay Johanson 26 Ekim’de Lenovo’nun katkılarıyla Babylon Bomonti’de hayranlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

Müzik kariyerine çok genç yaşlarda başlayan ve yayınladığı her albümde farklı müzik türlerini deneyimleyen Jay-Jay Johanson, oldukça zengin bir repertuvara sahip. Jazzy ve trippy vokalleriyle dikkatleri üzerine çeken Johanson’un yarattığı karanlık ve mistik atmosferin cazibesi, müziğinin sınırlarını genişletebilmesindeki en önemli etkenlerden biri. Farklı sanat projeleriyle de ismini geniş kitlelere duyuran yetenekli müzisyen, 1996’dan bugüne, pek çok başarılı albüme imza attı.

En son 2015 yılında “Opium” isimli albümüyle karşımıza çıkan Jay-Jay Johanson, en sevilen parçalarını ardı ardına seslendireceği performansıyla, 26 Ekim Çarşamba akşamı Babylon’da sahne alıyor. Konserde kapı açılışı 20:30, konser ise 21.30’da başlıyor. Jay Jay Johanson konseri ardından Babylon’da Lenovo’nun katkılarıyla gerçekleşecek olan başka bir konser de 24 Kasım’da Redd konseri olacak.