Kültür Sanat Jorge Luis Borges Can Yayınları'nda!

Jorge Luis Borges Can Yayınları'nda!

31.12.2020 - 12:12 | Son Güncellenme:

Türk şiirinin büyük ustası Cemal Süreya’yı 25 yılın ardından yayımlama hakkını alan Can Yayınları, şimdi de dünya edebiyatının en büyük yazarlarından Jorge Luis Borges’in haklarını aldı.

Jorge Luis Borges Can Yayınlarında

Can Yayınları kırkıncı yılına yaklaşırken yazar transferleriyle kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Yaşar Kemal’den Orhan Pamuk’a, Gabriel García Márquez’den Albert Camus’ye kadar Türk ve dünya edebiyatının neredeyse tüm büyük yazarları tarihin belli bir bölümünde kırmızı kalpli logoyla yayımlandı veya halen yayımlanmaya devam ediyor. 

Haberin Devamı

Son olarak Can Yayınları, Cemal Süreya’nın yayın haklarını geri almış ve klasik beyaz kapaklarıyla yayımlamaya başlamıştı. Şimdi de Güney Amerika ve dünya edebiyatının kült yazarı Jorge Luis Borges, Can Yayınları’nın birbirinden önemli isimlerle dolu yazar listesine katılıyor. 

Julio Cortázar , Fernando Pessoa, Umberto Eco, George Orwell, Jean-Paul Sartre, Patrick Süskind, Salman Rushdie, Cesare Pavese, Milan Kundera, Gabriel García Márquez, Pablo Neruda, Yukio Mişima, Nikos Kazancakis, Hermann Hesse, J.M. Coetzee, Albert Camus’nün eserleri Can Yayınları’ndan yayımlanmaya devam ediyor.