Kültür Sanat Kadınlar günü'nde Greta Garbo rüzgarı

Kadınlar günü'nde Greta Garbo rüzgarı

02.03.2015 - 16:19 | Son Güncellenme:

Pera Palace Hotel Jumeirah’ta, Kadınlar Gününde geleneksel çay saati ya da Greta Garbo’nun odasında konaklama ve masaj hediyesi kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Kadınlar gününde Greta Garbo rüzgarı

Pera Palace Hotel Jumeirah, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadınların ruhunu okşayacak etkinliklerle kutluyor. Kubbeli Salon’da düzenlediği geleneksel çay saatinde, muhteşem dekoru, özel menü ve servisiyle Pera Palace Hotel Jumeirah, konuklarını zaman içinde yolculuğa çıkaracak.

2 şanslı kadına Greta Garbo jesti

Kadınların sadece bu özel günde değil her gün için özel hissetmesi gerekir… Pera Palace Hotel Jumeirah, kadınların kendilerini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden sonra da özel hissetmesi için iki şanslı kadın misafirine de özel hediyeler sunacak. Pera Palace Hotel Jumeirah’ın seçtiği bir kadın misafiri, Hollywood’un gelmiş geçmiş en önemli kadın aktrislerinden biri olan ve bir dönem Pera Palace’ın da konukları arasında yer alan Greta Garbo odasında ücretsiz konaklayacak. Kadınlar Günü sürprizlerini bununla sınırlamayan otel, şanslı bir diğer kadın misafirine ise, Pera Spa by Soul’da sunulan Greta Garbo masajı hediye edecek.

Mart ayı boyunca Greta Garbo tatlısı kalbinizi fethedecek

Kadınlar Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen otel, tüm kadınlara 8 Mart günü boyunca Agatha Restoran’nın lezzetli menüsünden yüzde 15 indirim fırsatı uygulayacak. Bunun yanı sıra, Pera Palace Hotel Jumeirah bünyesinde bulunan Patisserie de Pera’da, Mart ayı boyunca Kadınlar Günü konseptli tatlılar ve Greta Garbo tatlısı, kadınların kalbini fethedecek.