Kültür Sanat Kilo derdi film oluyor

Kilo derdi film oluyor

07.11.2016 - 11:45 | Son Güncellenme:

166 kilodan 88 kiloya inen oyuncu Ethel Mulinas’ın, tiyatro oyunu haline getirilen hikayesi şimdi de bir sinema filmi oluyor.

Kilo derdi film oluyor

Yeni sezon prömiyerini 22 Ekim’de gerçekleştiren oyun ardı ardına İstanbul ve İzmir’de büyük ilgi görürken beyaz perdede komedi ve dramı buluşturacak bir sinema filmi teklifi aldı.

Haberin Devamı

Kilo vermeyi sürdüren ve hayatı değişen oyuncu Ethel Mulinas başı kilolarla dertte olan kadınlara ilham veriyor. Hikayesini Murat İpek’in oyunlaştırdığı ve yönetmenliğini Çiçek Dilligil’in üstlendiği “Yolculuğum” adlı oyun 14 Kasım’da Beşiktaş’ta Ezop Sahne’de yeniden sahnelenecek oyunun takvimi, 21 Kasım Ezop Sahne Besiktaş, 29 Kasım CKM A Salonu ve 1 Aralık Akasya AVM olmak üzere tüm hızıyla devam ediyor olacak.

Oyunun dekoru Apo Kaya’nın, ışık tasarımı Ayşe Sedef Ayter’in, kostüm tasarımı ise Hazal Bağcı’nın imzasını taşıyor. Oyunun müzikleri ise Bora Öztoprak’a ait.

Ethel Mulinas oyunda hayatını değiştirecek kararı verme anını, aşkı arayışını, kısacası varoluş hikayesini anlatıyor. Mulinas 80 kiloya düşerken sinema filmi için kilo vermeye devam edecek.