Kültür Sanat Kıvanç Tatlıtuğ sinema filmine başlıyor

Kıvanç Tatlıtuğ sinema filmine başlıyor

11.09.2017 - 15:25 | Son Güncellenme:

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları için sevindirici bir haberle döndü. Bir süredir sessizliğini koruyan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir sinema filmine başlıyor. 2013 yılında 'Kelebeğin Rüyası' filmiyle göz dolduran Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olacağı filmin kadın oyuncusu ise merak konusu.

Kıvanç Tatlıtuğ sinema filmine başlıyor

Kıvanç Tatlıtuğ, 25 Film’in yapımcılığında çekilecek yeni sinema filmiyle bu kış beyaz perdede olacak.
Hüzünlü bir baba oğul hikayesinin anlatılacağı filmin yönetmen koltuğunda Bora Egemen oturacak. Ekim ayında Kaş’ta çekimlerine başlanacak filmin gösterim tarihi yakında açıklanacak.
Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olarak düşünülen isimler arasında Meryem Uzerli, Serenay Sarıkaya, Hande Soral ve Büşra Pekin var.

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.