Kültür Sanat Klişe yılbaşı hediyelerinden sıkılmadınız mı?

Klişe yılbaşı hediyelerinden sıkılmadınız mı?

18.12.2009 - 10:41 | Son Güncellenme:

Bu yıl farklı, kişiye özel, eşi olmayan butik el sanatı bir hediye ile sevdiklerinizi şaşırtıp, sevindirmeye ne dersiniz?

Klişe yılbaşı hediyelerinden sıkılmadınız mı

Yılbaşı yaklaşıyor, sevdiklerinize irili ufaklı hediyeler almayı planlıyorsunuz, ama yine “ne alıcam offf” mu diyorsunuz? Bu sefer farklı, kişiye özel, eşi olmayan butik el sanatı bir hediye ile sevdiklerinizi şaşırtıp, sevindirmeye ne dersiniz?

Haberin Devamı

Tasarımla göz atmak için tıklayın!

E buyrun o zaman Shebbodesign’a.. Üzerine basıp geçtiğiniz bilge taşlar, Shebbodesign’da eşsiz birer tasarıma dönüşüp, ruhları can buluyor. Düz beyaz porselenler, sevginizin göstergesi olup, neşeyle yaşama renk katıyor!

Klişe yılbaşı hediyelerinden sıkılmadınız mı


Taşlar üzerine 3 boyutlu resmedilen harikulade bir ceylan, yılın trendi sempatik bir baykuş, tatlı bir pisicik, sema yapan dervişler… Daha neler neler! Bu taşlar başka taşlar! Masanızı şenlendiriyor, evinizde harikulade dekoratif objeler olarak yerlerini alıyorlar!

Yok taş olmasın mı dediniz? O zaman buyurun el boyaması porselen tasarımlarımızla tanışın! Porselen kupa yada tabak üzerine sevdiğiniz kişilere özel tasarımlar yapalım, hatta istediğiniz motto yada cümleler ile de süsleyelim…Tamamen el boyaması, eşsiz bir hediye ile kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın!

Haberin Devamı

Dünyanın en tatlı sevgilisi, en ilgili babası, en fanatik kankası, en güzel annesi, en komik kuzeni, en çalışkan patronu ve en prestijli müşterisinin yeni yılını özel tasarım el emeği bir hediye ile kutlamak isterseniz, Shebbodesign’a sevdiklerinize dair birkaç ipucu vermeniz yeterli! Siz isteyin, Shebbodesign yaratsın..

http://www.shebbodesign.com

Yazarlar