Kültür Sanat ‘Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’

‘Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’

23.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier’ın bu yıl sekizinci kez düzenlediği “Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması”na başvurular başladı.

‘Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’

Yarışmaya, iklim değişikliğinin çarpıcı etkisini başarılı şekilde yansıtan fotoğraflarıyla, amatör ya da profesyonel olarak fotoğrafla ilgilenen herkes katılabilecek. Yarışmaya 11 Ağustos ve 15 Eylül tarihleri arasında başvurulabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçıların; Instagram veya Twitter hesapları üzerinden #küreseliklim2021 etiketiyle birlikte “@alarkocarrier” adını kullanarak fotoğraf paylaşması yeterli olacak.

Haberin Devamı

2014 senesinden bu yana düzenlenen yarışmanın seçici kurulunda bu yıl usta fotoğrafçılar dikkat çekiyor. Seçici kurulda; Gazeteci ve Fotoğrafçı Adem Meleke, Belgeselci ve Foto Muhabiri Coşkun Aral, Fotoğrafçı Dilan Bozyel, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü ve Foto Muhabiri Ercan Arslan ve Fotoğrafçı Mehmet Turgut yer alıyor. Ayrıca seçici kurula TEMA Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş, Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı Niv Garih ve Reklamcı Serdesin Ajans Başkanı Serhat Bayram da katkı sağlayacak.