Kültür Sanat Lisa Stansfield’dan 90’lar rüzgarı!

Lisa Stansfield’dan 90’lar rüzgarı!

20.08.2013 - 10:12 | Son Güncellenme:

Baştan çıkarıcı sesiyle 90lı yılların Soul müzik fenomeni Lisa Stansfield, 18 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da gerçekleştireceği ilk konseriyle İstanbullu hayranlarına sürprizler planlıyor.

Lisa Stansfield’dan 90’lar rüzgarı

90lı yılların Soul ve Pop müziğinin divası Lisa Stansfield, kendi alanlarında dünyanın en ünlü müzisyenlerinden Barry White, George Michael,Queen, 2Pac ve Coldcut ile birlikte düet yaptığı parçalarını, Türkiye’deki ilk konseriyle 18 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da seslendirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Baştan çıkarıcı sesiyle 90lı yılların Soul müzik fenomeni Lisa Stansfield, 18 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da gerçekleştireceği ilk konseriyle İstanbullu hayranlarına sürprizler planlıyor. ‘Freddie Mercury Tribute’ konserinde, eğlenceli tarafını ortaya çıkartarak ‘I Want To Break Free’ şarkısında, klibindeki gibi bigudilerle çıkan Stansfield, İstanbul konserinde de farklı performanslarla izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor.

Hayat dolu vokalleri ve zamansız şarkılarıyla, dünyanın dört bir yanında listelerin ilk sıralarında uzun süre kalan Lisa Stansfield, George Michael, Queen, 2Pac, Coldcut ve idolü olan Barry White’la birlikte imza attığı parçalarla sayısız Brit, Ivor Novello ve Billboard ödüllerinin sahibi oldu. Eşi ve müzik prodüktörü Ian Devaney ile 2013 sonbaharında çıkacak yeni albümü ‘Seven’ üzerinde çalışan sanatçı, bu albümünden yepyeni şarkılarını ilk kez İstanbul’da müzik severlerin beğenisine sunacak.

Haberin Devamı

“All Around The World”, “Never, Never Gonna Give You Up”, “Change” ve “The Real Thing” gibi unutulmaz parçalara imza atan Lisa Stansfield, ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında 18 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye’deki ilk konseriyle, Harbiye Açıkhava’da İstanbul’u fethetmeye hazırlanıyor. Lisa Stansfield, “İstanbul’un çok güzel ve büyüleyici bir şehir olduğunu biliyorum. Türk yemeklerine de bayılıyorum. İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyorum!” dedi.