Kültür Sanat Movies in Concert serisi Zorlu PSM'de

Movies in Concert serisi Zorlu PSM'de

12.06.2017 - 14:09 | Son Güncellenme:

Zorlu PSM, “Movies in Concert” serisi kapsamında, 6 Oscar ödüllü “La La Land”i canlı orkestra eşliğinde ağırlayacak.

Movies in Concert serisi Zorlu PSMde

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin son iki sezondur sürdürdüğü ve büyük ilgi gören Movies in Concert Serisi, 2016 yılına damgasını vuran 6 Oscar ödüllü “La La Land in Concert” ile yeni sezonda da devam edecek. Justin Hurwitz imzalı film müziklerinin canlı orkestra tarafından icra edileceği etkinlikte, sinemanın büyüsü katlanacak.

Haberin Devamı

Filmin dev ekrandan gösteriminin gerçekleşeceği, hem göze hem kulağa hitap eden La La Land in Concert, Mercedes ana sponsorluğunda, 6-7 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM Ana Tiyatro'da gerçekleşecek.

Dev ekranda film oynarken, müzik canlı olarak sahnedeki orkestra tarafından seslendirilecek...

Geçmişin klasik müzikallerinin günümüzdeki görkemli yansıması olarak tanımlanan “La La Land”, Justin Hurwitz imzalı müzikleriyle 14 dalda 89. Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi. Ryan Gosling ve Emma Stone ikilisinin arasındakimükemmel uyumun zirveye ulaştığı film, “City of Stars” ve “Audition” başta olmak üzere hafızalara kazınan şarkılarıyla kısa sürede beyaz perde klasiklerinden biri olmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde Hollywood Bowl’da galası yapıldı.

Haberin Devamı

74. Altın Küre Ödülleri'nden En İyi Film Müziği ve En İyi Şarkı, 70. BAFTA Ödülleri'nden En İyi Film Müziği ve son olarak 89. Akademi Ödülleri'nden En İyi Fim Müziği ve En İyi Orijinal Şarkı ödülleriyle dönen Justin Hurwitz imzalı La La Land müziklerinin canlı icra edileceği ve eş zamanlı olarak dev ekrandan filmin gösterildiği, geçtiğimiz günlerde Hollywood Bowl’da galası gerçekleşen ve yoğun ilgi gören La La Land in Concert gösterimi, 6-7 Ekim'de iki gece üst üste Zorlu PSM Ana Tiyatro’da olacak.

La La Land in Concert konserinin biletleri, Biletix.com ve Zorlupsm.com adreslerinden ve Zorlu PSM gişelerinden 9 Haziran’dan itibaren satışta...

Bilet Satış Fiyatları
Ön Satış

1. Kategori: 190,00 TL
2. Kategori: 150,00 TL
3. Kategori: 125,00 TL
4. Kategori: 95,00 TL
5. Kategori: 65,00 TL

Genel Satış
1. Kategori: 240,00 TL
2. Kategori: 190,00 TL
3. Kategori: 155,00 TL
4. Kategori: 120,00 TL
5. Kategori: 80,00 TL