Kültür Sanat Murathan Mungan şarkıları senfoni orkestrasıyla sahnede

Murathan Mungan şarkıları senfoni orkestrasıyla sahnede

08.09.2021 - 13:46 | Son Güncellenme:

Maskeli Balo, Telli Telli, Eskiden, Çember, Fırtına, Ağır Kapı, Nilüfer, Olmasa Mektubun, Aşk Yeniden gibi ezbere bilinen Murathan Mungan imzalı şarkılar senfonik düzenlemelerle Turkcell Vadi Açıkhava’da seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Murathan Mungan şarkıları senfoni orkestrasıyla sahnede

Alternatif müziğin dikkat çeken isimlerinden Ceylan Ertem, uluslararası film festivallerinde  aldığı en iyi kadın oyuncu ödülleriyle adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Damla Sönmez ve 90’lar popunun yıldızı Demet Sağıroğlu’nun solo ve düetlerle müzikseverlere  keyifli anlar yaşatacakları konserde  sanatçılara Alper Kömürcü yönetiminde 30 kişilik İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

Haberin Devamı

Sevilen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yorumlayacağı Murathan Mungan imzalı bir Müslüm Gürses şarkısıyla geceye renk katacak.Yoğun ajandalarına rağmen projede yer alma tekliflerini seve seve kabul eden sanatçılar sık sık provalarda bir araya gelip sololar,düetler ve hep birlikte söyleyecekleri şarkılarla geceyi müzikseverler için unutulmaz yapmaya hazırlanıyorlar.

Murathan Mungan’ın imzasını taşıyan şarkıların senfonik aranjmanları aynı zamanda projenin müzik direktörü de olan Alper Kömürcü’ye ait. Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sınırlı sayıda seyirci alınacaktır.