Dünya Önemli rolleri DiCaprio kapıyor!

Önemli rolleri DiCaprio kapıyor!

07.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sinema dünyasının en başarılı aktörlerinden olan Christian Bale, en önemli filmlerdeki rollerin önce Leonardo DiCaprio’ya teklif edildiğini, eğer “ret” cevabı gelirse diğer oyunculara yönlendirildiğini söyledi.

Önemli rolleri DiCaprio kapıyor

İngiliz aktör Christian Bale, Hollywood filmlerinde her büyük erkek oyuncu rolünün önce Leonardo DiCaprio’ya teklif edildiğini açıkladı. Bale, “GQ” dergisiyle yaptığı röportajda, birlikte çalıştığı yönetmenlerin kendisinden önce rolünü DiCaprio’ya teklif ettiğini bildiğini söyledi. Ünlü aktör, “Yönetmenlerle ne kadar iyi arkadaş olman önemli değil. Birden fazla kez birlikte çalıştığım tüm o insanlar, (oynadığım) bu rolleri önce ona teklif etti. O insanlardan biri bana bunu söyledi. Leo yaptığı her şeyi kendisi seçiyor, o olağanüstü” diye konuştu. Oscarlı aktör, “bugüne kadar herhangi bir kişi bir rolü alabildiyse bunun nedeninin teklifin önceden DiCaprio’dan dönmesi” olduğunu da söyledi. 

Haberin Devamı

Önemli rolleri DiCaprio kapıyor

Christian Bale kariyerini DiCaprio’nun rolleri reddetmesine borçlu olduğunu söyledi.

5 filmi kaptırdı

Christian Bale, esprili bir dille “Hollywood’da onunla (DiCaprio’yla) benzer yaştaki hemen hemen herkesin kariyerlerini ona borçlu olduğundan şüpheleniyorum” dedi. Bale, 90’larda vizyona giren “Titanik”, “Bu Çocuğun Hayatı” ve “Gilbert’in Hayalleri” de dahil olmak üzere 5 filmdeki rolünü DiCaprio’ya kaptırmıştı.