Kültür Sanat Rediohead ilk kez Türkiye’ye geliyor

Rediohead ilk kez Türkiye’ye geliyor

17.03.2017 - 14:24 | Son Güncellenme:

Belçikalı tribute grubu Rediohead ilk kez Türkiye’ye geliyor.

Rediohead ilk kez Türkiye’ye geliyor

Dünya’nın en büyük gruplarından, 30 yılı geride bıraktıkları kariyerleri ile müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran İngiliz alternatif rock grubu Radiohead’e olan yakınlığıyla dikkat çeken tribute grupları Rediohead, 2017 turnesi kapsamında ilk kez 17 Mart 2017 cuma gecesi İstanbul’un en popüler eğlence kompleksi DorockXL sahnesinde Türk müzikseverler ile buluşuyor.

Haberin Devamı

- Grup sahnede Radiohead’in hem klasik hem de güncel parçalarını içeren geniş bir repertuar ile seyirci karşısına çıkıyor.

- Radiohead’in Türkiye’ye hiç gelmemiş olması, kuruluşundan günümüze kadar sürekli olarak gündemde olması, Türkiye’de Radiohead’in ciddi bir kitle tarafından takip edilmesi tribute gruplarına da ciddi bir talep yaratıyor.

- İstanbul’un son dönemde en ilgi çeken mekanı olan DorockXL’ın özellikle hafta sonu ziyaretçi sirkülasyonu düşünülecek olursa, grubun kitlesi ile birleştiğinde ciddi bir katılım bekleniyor.

- Dünya’da oldukça popüler olan tribute grup akımının içinde yer alan Rediohead’in ilk İstanbul performansı için heyecan dorukta.
Biletler Biletix ve DorockXL gişelerinde.


Yazarlar