Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

04.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Mavilerin şehri - DİLARA ZENGİN

Küba’nın en turistik şehirlerinin başında gelen Varadero, tropik iklimi, eşsiz kumsalları ve masmavi denizi ile biliniyor. Yüzmenin yanı sıra dinginliği ile birçok su sporuna da elverişli olan deniz, birbirinden zevkli aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Mavinin her tonunun hâkim olduğu Varadero sahilini Dilara Zengin kadrajına aldı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Küçük kusursuz renkler ALPEREN BİLGİLİ

Ağırlığı sadece 17 gram olan Sarı Kuyruksallayan kuşu gri, kahve ve sarı tonlarının en uyumlu halini taşır kanatlarında. Ona ismini, her daim salladığı küçük kuyruğu vermiş. Okuyucumuz Alperen Bilgili’nin çektiği fotoğrafta uyumlu renkleri ve duruşuyla Sarı Kuyruksallayan kuşunu görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Tarih kokan kent EBUBEKİR BÜRÇÜN

Haberin Devamı

Her sokağı, her caddesi, her yapısı başka bir tarih, başka bir kültür...
Doğunun gizemli şehirlerinden Siirt, her karesinde farklı yaşanmışlıklar, hikâyeler bulunduruyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

MİLLİYEV ARŞİVİNDEN 33 YIL ÖNCE BUGÜN

Boğazın incisi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, İstanbul’un Kavacık ve Hisarüstü ilçeleri arasında konumlanan, Asya ve Avrupa kıtalarını ikinci kez birbirlerine bağlayan dünyanın en büyük çelik asma köprülerinden biri olma özelliğini taşıyor. 35 yıl önce yapımına başlanan köprü, ülkemizin en önemli ulaşım noktalarından biri olma özelliğini de taşıyor. Milliyet arşivinden aldığımız fotoğrafta, köprü 3 Temmuz 1988 tarihinde kalabalık vatandaş katılımıyla dönemin Başbakanı Turgut Özal tarafından açılıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Tepelerin ardından MURAT CACİM

Türk mimarisinin en nadide örneklerinden biri olan, Ağrı’da bulunan İshak Paşa Sarayı, tarihi dokusu ve mimarisi bakımından bölgenin eşsiz yapılarından biri olarak öne çıkıyor. Sarayın heybeti, tepelerin ardından batan güneş ile birleşince Murat Cacim’in objektifine böyle yansımış.

 

WWW.MİLLİYET.COM.TR’YE GELENLER

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.