Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

15.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Bünyamin Aygün

Haberin Devamı

Değişmeyen güzellik EZGİ TUNA

Biz fark etmesek de her geçen gün biraz daha büyüyor, biraz daha değişiyor çocuklar. Değişmeyen tek şey içten sıcak gülümsemeleri… Ezgi Tuna, denize girmeye hazırlanan minik Bulut’un yüzündeki tebessümü böyle fotoğraflamış.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kadrajdaki İstanbul AYŞENUR BAŞAR

Her mevsim benzersiz manzaralar sunan eşsiz bir şehir İstanbul. Her açısında farklı bir detay, farklı bir eser dikkat çekiyor. Bazen de Ayşenur Başer’in farklı bir açıdan kadrajına aldığı bu fotoğrafta olduğu gibi büyülüyor insanı; Galata Kulesi’nin yalın güzelliğiyle buluşmuş Çamlıca Camii’nin görkeminde...

Şimdiki zamanın hikayesi

İnce bir yol VOLKAN ÇOLAK

Özgün tasarımlara sahip yapılarıyla öne çıkan Nepal, tarihi ve doğal güzellikleriyle de dikkat çekiyor. Seti Nehri üzerinde kurulmuş bu ince tarihi köprü, eğimi ve özellikle de korkuluk detayları ile alıştığımız sıradan köprü görüntülerini bir anlığına aklımızdan siliyor. Volkan Çolak’ın çektiği bu fotoğraf fazla söze gerek bırakmıyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Tutsak devler OZAN ERDEM

Filler, ait oldukları yerlerden zalimce koparılıp taşımacılıktan turizme kadar birçok alanda kullanılmak üzere demir kafeslere hapsediliyor. Tayland halkı için bugün de büyük öneme sahip olan fillerden sadece birini fotoğraflayan Ozan Erdem, bu tutsak devin bakışlarındaki hüzün ve acıyı gözler önüne sermiş.

Şimdiki zamanın hikayesi

Son sepetçi TARHAN İRTEM

Tarihi ve kültürü ile büyüleyen Siirt, büyük şehirlerde kaybolan mesleklere de ev sahipliği yapıyor. Geçmiş zamanların özenli mesleklerinden olan sepetçilik, gün geçtikçe eski önemini yitiriyor. Tarhan İrtem’in çektiği fotoğrafta, elleri ve ayakları sepet örmekten yara olmuş ‘son sepet ustası’ görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Sıcak bunalttı DERYA KURU

İstanbul’da günden güne artan ve nemle daha da dayanılmaz hale gelen sıcak havadan bunalanlar soluğu Sarayburnu’nun akıntılı ama serin sularında alıyor. Derya Kuru’nun çektiği bu fotoğrafta Sarayburnu’nun masmavi sularına balıklama atlayan bir kişi görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!
FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle
Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.