Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

07.11.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - 
Gizemli ada - HASAN AKBAŞ

Haberin Devamı

Slovenya’da Alp Dağları’nın eteğinde yer alan ve her açıdan farklı, eşsiz bir manzaraya sahip olan Bled Gölü, aslında Buzul Çağı’nda oluşmuş. Avrupa’nın en gizemli yerlerinden Bled Gölü ve üzerindeki adada tarih öncesi döneme ait insan izleri bile bulunmuş. Ada aynı zamanda ilginç inanışlarıyla öne çıkıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Renklerin dansı” - DELİL GEYİK

“Norveç” dendiğinde fotoğrafçıların ilk aklına gelen manzaralardan biridir ‘Kuzey ışıkları’. Renklerin geçişleri, ahengi ve gökyüzünde dans edişinden büyülenmemek mümkün değil. Hava ne kadar soğuksa rengi o kadar canlı olan ‘Kuzey Işıkları’nın sunduğu eşsiz manzaraya Delil Geyik’in Lofoten’de çektiği fotoğrafla şahitlik ediyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Komagene İmparatorluğu - Banu Nazikcan

Haberin Devamı

Milattan öncesine uzanan tarihi, Komagene İmparatorluğu döneminden kalma heykelleriyle ilgi çeken Nemrut Dağı, esrarengiz dokusuyla ziyaretçileri etkiliyor. Dünyanın sekizinci harikası olarak nitelendirilen Nemrut Dağı, UNESCO tarafından korunması gereken kültür mirası olarak ilan edildi. Banu Nazikcan’ın çektiği bu fotoğrafta Nemrut’un heykelleri görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Sokakların dili - MUSA KESLER

Galata’nın birbirinden renkli sokaklarında bir pazar günü sessizliği… 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndan kalma bayraklar, Charlie Chaplin portresi ile aynı kare içinde sanatsal bir kompozisyon oluşturmuş.

Şimdiki zamanın hikayesi

Paha biçilemez bir ömür - SAADET KANDUR

Doğada narin hareketlerle uçuşan 200 binden fazla kelebek türü var. Öyle ki desenleri ve büyüklüklerine göre paha biçilmez türleri bulunuyor. İki ila altı hafta arasında değişen ömürleriyle öykülere konu olur kelebekler. Saadet Kandur’un çektiği fotoğrafta iri bir kelebeği görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.