Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

14.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - 

Büyülü İstanbul - CEM TEKKEŞİNOĞLU

Haberin Devamı

Her mevsim birbirinden büyüleyici manzaralara sahip İstanbul, sisli havada bile kendine hayran bırakıyor bizleri. Milliyet Gazetesi foto muhabiri Cem Tekkeşinoğlu’nun fotoğrafında, bu büyülü manzaralardan birinde sisin görkemli şehri nasıl sardığına tanıklık ediyoruz.

Şiire atıf - OZAN GÜZELCE

“İstabul’u dinliyorum gözlerim kapalı” der meşhur şiirinde Orhan Veli… Fotoğrafta, arka fona Ayasofya’yı, karşısına İstanbul’u alan sokak müzisyeni adeta Orhan Veli’nin meşhur şiirine gönderme yapıyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

At üstünde akrobasi - İHSAN ÖZTÜRK

Geleneksel Türk sporlarından biri olan cirit, günümüzde de ilgi görüyor. At üzerinde cirit atarak oynanan bu zorlu oyun oynayan için zevkli olduğu kadar izleyenler için de heyecan verici. Anadolu’nun birçok bölgesinde oynanan bu oyunu Ali İhsan Öztürk fotoğrafladı.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Sakin şehir - SAADET KANDUR

Sırbistan’ın orta kesiminde Belgrad’ı oluşturan özel bir yer Zemun… Birbirinden farklı dokuların buluştuğu bu yer adeta sakinliğin ve huzurun merkezi. Saadet Kandur’un çektiği fotoğrafta,Tuna Nehri kıyısında vakit geçiren insanlar görülüyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Tarihin simgesi - HALİT DOKUZOĞUZ

Oldukça köklü bir tarihe sahip olan St. Antuan Kilisesi, İstanbul’un en çok ziyaretçi çeken tarihi mekânlarından biri. Şahsına münhasır mimarisi ve görkemli yapısına hayran olmamak imkânsız gibi. Günümüzde hâlâ ibadete açık olan kilise, şehrin simge yapılarından biri olarak da kabul ediliyor. Bu tarihi kiliseye Halit Dokuzoğuz balık gözü objektifiyle farklı bir yorum getirmiş.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.