Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

05.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Lodosla dans - CAN EROK

İstanbul’da oluşan lodos hayatı olumsuz etkilerken evlerin çatıları uçtu, ağaçlar devrildi milyonlarca liralık zarar meydana geldi! Ancak bu lodostan keyif alıp fırtınalı havada martılar adeta dans ederken onları fotoğraflayanlar da oldu.

Altın üçgenin güneşi - BANU NAZİKCAN

Binlerce yıllık tarihi geçmişi, kültürel birikimiyle ön plana çıkan ve “altın üçgen” diye tabir edilen toprakların merkezinde yer alan Harran, birçok medeniyete de ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa’nın ilçesi Harran, tarihiyle dikkat çekse de bu topraklarda güneşin batışı her zaman hep bir farklı olmuştur.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kozalaktaki yaşam - AMİNE ÖNCÜL

Toprağa yeni düşmüş taze kozalağın üstünde keşif gezisine çıkmış kırmızı bir böcek, doğanın en küçük ve zayıf canlılarından biri olarak görülse de tabiatın en renkli şovmenlerinden biri olmaya aday. Amine Öncül’ün makro fotoğraf çalışmasında kırmızı böcek görülüyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Gökkuşağı renkleri - MELİS HİVEL

Renkli sokaklarıyla İstanbul’un şirin semti Balat her dönem turistlerin akınına uğruyor. Balat’ın gökkuşağı renklerine boyalı merdivenlerinde sere serpe sohbet eden turistleri Melis Hivel fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Gizemli astronot - CEM TEKKEŞİNOĞLU

İstanbul’da düzenlenecek NASA’nın uzay sergisi için sokaklarda astronot kıyafetli bir kişi gizemli yürüyüşe çıktı. Astronot kıyafetli kişinin vapur seyahati ise önce şaşırttı sonra keyifli anlar yaşattı.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.