Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

12.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Renkli baloncuklar - MELİS HİVEL

Haberin Devamı

Hem tarih hem de modern hayatın uyum içinde olduğu Eminönü’nde, İstanbul’un tüm renkleriyle karşılaşabilirsiniz. Tarihi Yarımada’ya can veren en özel ton ise sokaklarında koşuşan ve gülüşen çocuklar. Heyecanla renkli baloncukları izleyen kız çocuklarına arkadaşımız Melis Hivel’in objektifinden tanıklık ediyoruz.

Boğaz mavisi - OĞUZ YETER

Her köşesi farklı bir güzellikle bezeli İstanbul’un tarihi ve doğal çekiciliği kadar renkleri de hep özel. Mavi saatlerde çekilen fotoğrafta İstanbul’un “Boğaz mavisine” tanıklık ediyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Lempuyang’a ulaşmak - OZAN ARAS

Bali’nin en eski tapınaklarından biri olan Lempuyang Tapınağı’na ulaşmak sanıldığından daha zor. Tapınağa ulaşmak için yaklaşık bin yedi yüz basamaklı merdiveni çıkmanız gerekiyor. Bu paha biçilemez manzaraya sahip tapınağı Ozan Aras böyle fotoğrafladı.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

“Bi Euro’nuz var mı?” SAADET KANDUR

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Varlıklarıyla hayatımıza huzur ve renk katan sevimli dostlarımız bu modern dünyada desteğimiz olmadan yaşamakta zorluk çekiyorlar. Brüksel meydanında üç sempatik dostumuz “bi Euro’nuz var mı” dercesine mendil açmışlar. Lütfen yardım etmeden geçmeyelim.

Kışa hazırlık - OZAN GÜZELCE

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kış mevsiminin gelişiyle hazırlıklar hızlandı. Şehirde kaloriferler, kırsalda ise sobalar yanmaya başlayınca bacalarda dumanlar görülür oldu. Fotoğrafta, soğuk kış günlerine hazırlık yapan ve evine odun taşıyan bir vatandaş görülüyor.

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.