Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

13.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Huzurlu Tuna - CEM TEKKEŞİNOĞLU

Haberin Devamı

Avrupa’nın en güzel kentlerinden olan Budapeşte, sakinliği ve huzurlu atmosferiyle akıllarda yer ediyor. Sessizliğin hüküm sürdüğü bu şehirde doğa ve tarihin içinde yapılan bir gezintinin ardından oturduğunuz bankta eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz; Tıpkı fotoğraftaki Tuna Nehri kıyısında manzarayı izleyen kadın gibi.

Kardan arkadaşlar - ŞİRİN ÇETİN

Karlı havaların en eğlenceli oyunlarından biri kardan adam yapmak... Şirin Çetin’in çektiği fotoğrafta Kuştepe köyündeki kardan adam eğlencesi adeta bir konsepte dönüşmüş. Birbirinden renkli ve eğlenceli kardan adamlarla poz veren kadın ise fotoğrafa ayrı bir renk katmış.

Şimdiki zamanın hikayesi

Sisli masal - AMİNE ÖNCÜL

Tepeleri, kuleleri, köprüleri ve özgün mimariye sahip camileriyle masalsı bir şehir İstanbul… Sisli havada bile insanın ruhuna dokunan manzarasıyla şiirsel estetiğe sahip fotoğrafı Amine Öncül çekti.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

 

Gökdelenler şehri Şikago - OZAN GÜZELCE

Günün her saati hareketli olan Şikago her yanından yükselen gökdelenleri ile ütopik bir şehir. Hayatın hız kesmeden aktığı bu kentte karmaşa bile bir düzen içinde. Ozan Güzelce’nin çektiği fotoğrafta ise gökdelenlerin camına yansıyan rengârenk şehir manzarası sanatsal bir tabloyu andırıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Renkli saatler - HALİT DOKUZOĞUZ

İzmir’in simge yapısı tarihi saat kulesi şehrin modern hâline ışıklarıyla uyum sağlıyor. Kuleden yansıyan rengârenk ışıklar hem şehirle hem de mavi gökyüzüyle eşsiz uyum içinde bir manzara sunuyor. 

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!
l FOTO yaz 6688’e gönder
l Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle
Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.