Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

27.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN- Selle yaşamak - GÜLŞEN GÜRSES

Haberin Devamı

Ovaya da adını veren Ergene Nehri ve kolları, artan debi ile zaman zaman köylerin sular altında kalmasına sebep oluyor… Her yıl yaşanan ve yöre halkı için sıradanlaşan taşkınlar, bu durumla yeni tanışan çocuklar için pek de sıradan değil! Gülşen Gürses’in fotoğrafında bir kız çocuğunun su üzerindeki meraklı adımları görülüyor…

Ufuktaki ağlar - AMİNE ÖNCÜ

Şimdiki zamanın hikayesi

Av mevsiminin başlamasıyla serildi ağlar… Güneş ışıkları gökyüzünü aydınlatmadan önce sakin sulara açılan tekneler sessizce ağlarını serpiyor serin sulara. Ufukta dans edercesine serilen ağların sanatsal görüntüsünü Amine Öncü kadrajına aldı.

Gizli fanatik - SERKAN HACIOĞLU

Şimdiki zamanın hikayesi

Yaklaşık 38 yıldır şampiyonluk yaşamadığı halde taraftar sayısını artıran takım olarak da bilinen Trabzonspor, ligde açık ara liderliğini sürdürürken evinde çıktığı her maçta tribünler tıklım tıklım doluyor. Görünen o ki Trabzonspor’un renklerine gönül veren kuşlar da var. Serkan Hacıoğlu’nun çektiği fotoğraf, görenlerin yüzünde sıcak bir tebessüm bırakıyor.

Haberin Devamı

Aziz Andreas’ın merdivenleri - EMRE ÜNLÜ

Şimdiki zamanın hikayesi

Kiev’in ünlü yokuşlarından olan Andreas Yokuşu’un sembol eseri Aziz Andreas Kilisesi… Barok tarzda inşa edilmiş bu benzersiz esere giden yollar hem yokuşlu hem de bol basamaklı. Ancak bunların hiçbiri manzarası ve tarihiyle büyülen bu 18’inci yüzyıl kilisesini keşfetmeye engel değil.

İki liman arasında - OZAN GÜZELCE

Şimdiki zamanın hikayesi

Bodrum’un eşsiz güzelliklerinden biri olan Bodrum Kalesi hem konumu hem de tarihi ile büyüleyici güzelliğe sahip. Üç tarafı denizlerle çevrili, iki liman arasında bulunan kale, Bodrum’un masmavi suları ve yemyeşil dağlarına karşı etkileyici bir görüntü oluşturuyor.

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.