Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

06.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Almadan geçmeyin - SAADET KANDUR

Haberin Devamı

Ürdün’de yer alan Petra Antik Kenti’nin geçmişi M.Ö 400 yılına dayanıyor. Tarihi kenti binlerce turist ziyaret ederken bu kentte hediyelik eşya satan birçok satıcıya denk gelmek mümkün. Petra Antik Kenti’nde müşterilerini bekleyen hediyelik eşya satıcısını, “Almadan geçmeyin” dercesine bakıyor bize.

Cennet bahçesi - NİLÜFER ZENGİN

Tarihin en eki medeniyetleri arasında yer alan İran’ın Şiraz kenti Unesco’nun Dünya mirası İrem Bahçeleri ’ne ev sahipliği yapıyor. Adını cennet bahçelerinden alan İrem Bağları yalnızca İran’da yetişen uzun servi ağaçları ve gülleri ile dört mevsim güzelliğinden bir şey kaybetmiyor. Bahçenin tam ortasında ise çini sanatıyla süslenmiş eşsiz güzellikte devasa tarihi köşkü, Nilüfer Zengin kadrajına böyle aldı.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Lviv işgal altında - EMRE ÜNLÜ

Ukrayna’nın en gözde şehri Lviv bugünler Rusya işgaline direniyor. Birçok tarihi yapı bu saldırılarda zarar gördü. Emre Ünlü’nün bizimle paylaştığı fotoğrafta Lviv Opera Binası saldırı öncesi tüm ihtişamıyla görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Mühür gibi - AMİNE ÖNCÜL

Kanuni Sultan Süleyman’ın gücü ve Mimar Sinan’ın dehasının vücut bulduğu Süleymaniye Camii, 465 yıldır İstanbul’un kalbinde bir mühür gibi duruyor. Mavi saatlerde gökyüzüne uzanan minareleri farklı bir açıdan Amine Öncül’ün objektifine yansıdı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kanallar şehri - HASAN AKBAŞ

İtalya‘nın en çok turist ağırlayan kanalları ve gondollarıyla ünlü kenti Venedik, ilk görüşte âşık olacağınız meydanları, tarihi yapılarıyla ziyaretçilerini heyecanlandırıyor. Gondoluyla masalsı gezintiye bir Venedikliyi Hasan Akbaş fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!
l FOTO yaz 6688’e gönder
l Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle
Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.