Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

13.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Sıcak ekmek kokusu - SERAP ÖNCEBE

Haberin Devamı

Özellikle kış aylarında insanın içini ısıtan kokusuyla sıcacık tandır ekmeği yemek gibisi yok. Yumuşacık hamuruna anne eli değince de tadı bir ayrı oluyor. Fotoğrafta Hatay’ın Altınözü ilçesindeki bir tandırda pişen lavaşı yemenin hayaliyle bekleyen çocuğun duyguları yüzünden okunuyor.

Kar taneleri - HÜSEYİN ÖZDEMİR

İlkbaharın ilk haftasına ülkemiz karla girdi. İstanbul’daki resmî kurumlar ve birçok işyerinde kar tatili ilan etti. Türkiye turizminin kalbinin attığı İstiklal Caddesi ise beyaz pamuk taneleri gibi yağan karla romantik bir havaya büründü. Fotoğrafı Milliyet foto muhabiri Hüseyin Özdemir çekti.

Şimdiki zamanın hikayesi

Antalya’nın Alpleri - BAHADIR SANSARCI

Antalya sınırında, Geyik Dağları’nın eteklerinde yer alan Eğrigöl, el değmemiş doğası ve endemik bitkileriyle cennetten bir parça gibi. Yeşil, sarı ve mavinin benzersiz tonlarıyla insanı büyüleyen Eğrigöl, Antalya’nın Alpleri olarak da anılıyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Reschensee’nin hikâyesi - EMRE ÜNLÜ

Karla kaplı dağlarla çevrili Resias Gölü, sularının altında bir köy saklıyor. İtalya, Avusturya ile İsviçre sınırındaki Resias Gölü’nün donmuş yüzeyinden yükselen büyüleyici çan kulesi aslında bir köyü temsil ediyor. Reschensee’ye gittiğinizde bu çan kulesinin altında yatan bir köy olduğunu unutmayın!

Şimdiki zamanın hikayesi

Kasvetli seyahat - OZAN GÜZELCE

İstanbul’u gezmenin şüphesiz en güzel yolu vapurlar. Masmavi suların üzerinde süzülen martılarıyla şehrin manzarası farklı olsa da Mart’ın ortasına geldiğimiz şu günlerde bile İstanbul’da kıştan kalma kasvetli hava hüküm sürüyor. Ozan Güzelce’nin objektifine yansıyan fotoğrafta hüzünle etrafa bakan bir çocuk görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!
l FOTO yaz 6688’e gönder
l Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle
Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.

Yazarlar