Kültür Sanat Şimdili zamanın hikayesi

Şimdili zamanın hikayesi

14.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdili zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Beyaz cennetin büyüsü

Haberin Devamı

Masalsı güzelliyle beyaz cennet olarak bilinen Pamukkale Travertenleri, görenleri hayran bırakıyor. Antik dönemden itibaren şifa bulmak için kullanılan mineralli termal havuzlar günümüzde de Pamukkale turizminin gözdesi.

Kerbela anıldı

Hazreti Ali’nin, oğlu ve 72 arkadaşının Kerbela Çölü’nde şehit edilişlerinin 1372’nci yıl dönümünde Halkalı Meydanı’nda anma töreni düzenlendi. Her yaştan onlarca kişinin katıldığı törende Kerbela yürüyüşünde okunan mersiyeleri dinleyenler gözyaşlarına boğuldu.

Şimdili zamanın hikayesi

Çaresizliğin gözyaşları

Kayseri’nin Develi ilçesinde bir ağacın altındaki oyuğa yuva yapan anne, sekiz yavrusu ile toprak altında kaldı. Tesadüfen oradan geçerken, anne köpeğin yakarmasıyla imdada yetişen Veteriner Hekim Soner Büyümez, toprağı tırnaklarıyla kazıyarak önce anneyi ardından da sekiz yavrusunu kurtardı. Mucize kurtuluşu çaresiz bir şekilde saniye saniye izleyen anne köpek gözyaşlarına boğuldu. Büyümez’in bu örnek davranışı uzun süre insanlığın hafızasında yer edecek.

Haberin Devamı

Şimdili zamanın hikayesi

Mistik güzellik

Tarih boyu en mistik yerlerden biri olarak kabul edilen Kapadokya, her yıl dünyanın dört bir yanından binlerce turisti ağırlıyor. Balon turları ve atlı gezilerin ardından şehri keşfetmenin en zevkli yollarından biri de ATV turları. Ayten Altıntaş’ın fotoğrafında sabahın ilk ışıklarıyla bu büyülü şehri keşfetmenin son modasına tanık oluyoruz.

Şimdili zamanın hikayesi

Şeker’in mesaisi

Sayfamızda defalarca yayımladığımız, hayvan sevgisiyle bilinen Demirören Medya Center’ın kedilerinin fotoğraf serisinde bu haftaki konuğumuz asaletiyle öne çıkan Şeker…. Demirören Medya’nın en zarif kedilerinden olan Şeker, gündüzleri Milliyet, Hürriyet, Posta, Fanatik gazetelerinin yazı işlerini tek tek gezerken geceleri de gazetelerin arasında mesaisine uyuyarak devam ediyor...

Şimdili zamanın hikayesi